Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Drsňák Ray Donovan


ikona
Spooner
trailery
Charismatický Liev Schreiber se vrací v druhé řadě oceňované pecky. 

Červen nám již začal a s ním je zde i další porce nejnovějších trailerů. Dnešní nabídka vám ukáže novinky podzimní sezóny, návrat prověřených značek, ale také zajímavé nové tituly, jež se na naše monitory podívají již hodně brzo. Hezké pokoukání.

Ray Donovan Season 2
Když před necelým rokem dorazil poprvé do bedny nekompromisní řešič problémů Ray Donovan, byla z toho slušná dramatická jízda. Charismatický Liev Schreiber konečně vyfasoval roli padnoucí dokonale na tělo, Jon Voight dostal po letech možnost zase zazářit a diváci dostali napínavou pecku, jež u nás získlala dokonce absolutní hodnocení. Od dvojky můžeme dle úderných ukázek očekávat přesně to samé. Jen se Rayovi objeví na obzoru další průser v podobě agenta FBI Hanka Azarii.

Tyrant
Patříte mezi fandy oceňované pecky Homeland a chtěli byste přídavek v podobě dalšího podobného seriálu? Stanice FX a tvůrci oblíbeného thrilleru vám toto přání již brzy splní. Ve své novince se od Claire Daines přesunou na Blízký východ, kam se syn zdejšího diktátora vrátí se svojí krásnou americkou rodinkou. Jenže je ihned společně se svými nejbližšími vtažen do politických spiknutí, které ohrozí osud celého národa. Další vydatná porce napětí a emocí nás nejspíš nemine.

The Leftovers
Očekávaná novinka HBO a tvůrce Ztracených, Damona Lindelofa, je jíž za rohem. Velkou natěšenost na mysteriózní příběh o světě, z něhož se zčistajasna vypaří dvě procenta civilizace, se ovšem kabelovce zatím stále ne a ne dařit vybudovat. Nejnovější spoty jsou sice šikovně sestříhané, stále se však nemohu zbavit pocitu, že nám toho seriál nabízí až příliš málo. Snad nás pilot z dílny Petera Berga vyvede razantně z omylu.

Dominion
V nadcházející televizní nabídce asi těžko najdete béčkovější projekt, než akční Dominion. Seriálové pokračování šílené Legie se bude odehrávat pětadvacet let od skončení původního snímku a andělé už mají vývoj války celkem v kapse. Jedinou nadějí zbytku lidstva se tak zdá být zdánlivě obyčejný voják. Upoutávka je fajn, kvalitní podívanou však asi očekává jen málokdo.

Married
Stanice FX je sice především známá svými výživnými peckami typu Strážce pořádku, Zákon gangu či American Horror Story, sem tam si ovšem troufnou i na nějakou tu komedii. Jejich nejnovější pokus Married se bude točit kolem manželského páru, který bojuje se silnou každodenní rutinou okořeněnou třemi dětmi. Snaží se proto vztah něčím vylepšit. Nic originálního zřejmě nečekejme, své publikum by si však mohla novinka v klidu najít.

Jane the Virgin
Každý rok se v podzimní nabídce objeví minimálně jeden projekt, u něhož mi přijde absolutní záhadou, jak mohl někdo tak nezajímavou a příšernou zrůdnost vůbec schválit. Tento rok pak do této kategorie s jistotou spadá hrůzně vyhlížející Jane the Virgin aneb příběh o slušné holce, jež nechce s nikým spát, ale stejně omylem otěhotní. Jestli tohle stanice nezruší během úvodních epizod, tak se budu hodně divit.

Red Band Society
Také na konkurenční televizi FOX si dokázali zadělat na jednu velkou zbytečnost. Ubulená dramedy Red Band Society sice v upoutávce operuje s producentským dozorem Stevena Spielberga a vítězkou Oscara, Octavií Spencer. Jinak ovšem příběh dětí, jež musí kvůli svým nemocem žít v nemocnici, vypadá spíš na kýčovité a laciné ždímání emocí. To ostatně potvrzuje i fakt, že seriál bude vyprávět dítě v komatu.

True Blood Season 7
Finálové rozloučení s upíry, vlkodlaky a burany z Bon Temps se již blíží a HBO tak i nadále pokračuje ve své trailerové kampani, v níž se nešetří osudovostí, vyhrocenými scénámi a vytaženými tesáky. Opatrnost většiny diváků ale po rozpačité šesté řadě stále převládá.

Suits Season 4
Třetí řada Kravaťáků už možná nenabízela tak svěží zábavu, jako její předchůdci. Právní tahanice si ale stále držely svou nadprůměrnou kvalitu a navíc se stále jedná o diváckou jistotu, jež stanici USA stále zajišťuje velkou sledovanost. Čtvrtá série pak odstartuje již za pár dní a nejspíš se konečně dočkáme i malé změny oproti malinko zajetému a ohranému schématu. Mike s Harveyem se totiž oba ocitnou na opačných stranách barikády a jejich přátelství bude asi podrobeno velké zkoušce. Snad to zase dodá dialogům ten správný drajv.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace