Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oberyn mezi drogovými kartely


ikona
Spooner
game of throneshrahra o trůnynarcosnetflix
Co chystá oblíbený herec ze Hry o trůny? 

Málokterá postava z letošní řady fantasy hitu Hra o trůny si stačila získat větší sympatie většiny diváků jako borec z Dorne, Oberyn Martell. Diváci si již po pár epizodách začali vychutnávat každou jeho scénu a tvůrcům se tak podařilo do Západozemí efektně převést další výživný charakter. Největší zásluhu na Oberynově popularitě má ovšem doposud neznámý Pedro Pascal, jenž dokázal z exotického milovníka udělat ještě mnohem víc cool charakter, než jakým byl v knižních předlohách. Charismatu má pak tento televizní sympaťák na rozdávání a mnoho fanoušků proto doufalo, že ho budou vídat mnohem častěji. Na svůj další projekt tedy tato seriálová hvězdička nemusela čekat dlouho.

Zabydlí se totiž u internetové služby Netflix, kde si zahraje v desetidílné sérii Narcos. Novinka z dílny brazilského šikulky Jose Padilhy, režiséra nového Robocopa či drsných Elitních jednotek, bude pojednávat o legendárním drogovém králi Pablo Escobarovi a jeho Medelínském kartelu. Legendárního šéfa podsvětí si zahraje Padilhův oblíbenec Wagner Moura z Elitních jednotek. Pedro Pascal si pak zahraje jeho hlavního pronásledovatele Javiera Penu, neohroženého agenta DEA, jenž má za úkol Escobara nadobro zlikvidovat. Netřeba asi dodávat, že sympaťák ze Hry o trůny se do Padilhova drsného a temného světa neskutečně hodí a bude nás tak moc opět přesvědčit o svém hereckém talentu. Snad tedy u diváků zaboduje i napodruhé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace