Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s americkým Les revenants?


ikona
Spooner
Les revenantsreturned
Remake francouzské pecky se blíží. Kdo se v tajuplné předělávce objeví? 

Každý rok se na zdánlivě nenápadném evropském trhu objeví pár výjimečných seriálových pecek, jež svým zpracováním a originalitou strkají do kapsy většinu americké produkce. Mezi tyto vyvolené pak bez debat patří také loňské Les revenants. Mysteriózní šleha vyprávějící o skupince zdánlivě mrtvých lidí, kteří se po několika letech vrací mezi živé, uhranula nespočet diváků včetně naší redakce. Bylo tedy jen otázkou času, než se o velebenou značku začnou zajímat i američtí producenti. Stanice ABC už sice francouzský hit bez okolků vykradla v laciné sérii Resurrection, oficiální remake s názvem The Returned pro nás ovšem tvůrci chystají až nyní. Kabelovka A&E si pak od tajuplné novinky, již si vzal na starost tvůrce Ztracených a Bates Motelu Carlton Cuse, slibuje mnohé. Obsazování ostře sledovaného remaku je pak již v plném proudu.

Povědomými tvářemi pak stanice rozhodně šetřit nebude. Jednu z hlavních rolí si totiž zahraje Mary Elizabeth Winstead, divákům známá jako dcerka Johna McClanea či vyvolená Scotta Pilgrima. Zde by se měla zhostit role Rowan (v původním zpracování postava Adele), jež se musí vyrovnat s faktem, že jí po deseti letech vstal z mrtvých milovaný manžel. Hlavní mužskou roli pak vyfasoval Jeremy Sisto z nedávno zrušeného sitcomu Zajatci předměstí. Ten ztvární psychologa Petera, jenž občanům zdejšího městečka radí, jak se vyrovnat se ztrátou blízkého. Do dalších rolí pak byli obsazení televizní harcovníci jako Mark Pellegrino ze Ztracených či nedávného The Tomorrow People, Kevin Alejandro z Arrowa či Sandrine Holt z House of Cards. Žádné hvězdy opravdu nečekejte, jen prověřené seriálové tváře, kteří si projekty většinou vybírat umí. A to v tomhle případě zatím stačí. Strach z dalšího zbytečného remaku je u většiny fandů i přesto dost veliký.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace