Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví jen tak nevymřou


ikona
Davies182
amcwalkingzivi
Seriáloví tvůrci atmosférických The Walking Dead se s fanoušky dělí o veliké plány do budoucna!  

Vadí vám moderní přesycenost vyčpívajícími zombárnami? Tak to si rychle utíkejte zanadávat někam do kouta. Představenstvo veleúspěšné kabelovky AMC totiž přišlo s prohlášením, které sice polovinu seriálového světa nadchne, tu druhou ale naopak jistě celkem znechutí. O co jde? Žádná věda, hororoví Živí mrtví jsou na tamější kmenové stanici dvěma slovy na špici. Proč tedy rušit jeden z divácky nejvděčnějších TV projektů vůbec? "Již teď vlastně s jistotou víme, o čem bude kompletní desátá řada seriálu. A pokud bude všechno klapat stále stejně výborně, máme už pečlivě vybrané kulisy a prostředí také pro následující sezóny s číslovkami jedenáct a dvanáct," pyšní se velkodušně tvůrci. Aneb zlatokope, drž se své lopaty. Zombies to zdaleka nebalí!

Ano, gigantická a každým rokem více a více překvapující sledovanost zombíků holt snadno vyráží dech i samotným producentům show. Ti se dále svěřili s faktem, že mají v načrtnutých scénářích již dávno nastíněné i další důležité budoucí dějové milníky seriálu. Musí být zatraceně fajn, znát předem všechny cliffhangery, nemyslíte? Ovšem nedivme se: Kirkmanova post-apokalyptická hororová jízda je v comicsech prakticky nesmrtelná a po letech v podstatě i stejně zábavná, tak proč to samé nepřevést i do televize, že? Nezapomínejme potom ani na skutečnost, že se v kanclech AMC stále zlehka rýsuje onen kdysi slibovaný nemrtvý spin-off, volně inspirovaný právě původním comicsem The Walking Dead... Podtrženo, sečteno, tihle prohnilí záporáci tu s námi ještě pěkných pár dekád pobudou!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace