Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rocková tour s J. J. Abramsem


ikona
Spooner
abrams
Režisér nových Star Treků či Star Wars připravuje další nadějný projekt a přibírá si k němu zvučnou posilu. 

Režijní šikula J. J. Abrams sice momentálně pokřikuje na place natáčení sedmé epizody Hvězdných válek, na svou oblíbenou televizní produkci si ovšem i přesto vždycky udělá čas. Pravda, v poslední době se mu na seriálovém poli nedaří tak dobře, jako za zlatých časů Ztracených či Alias, a jeho nedávné kousky Almost Human, Believe a Revolution to zabalily celkem rychle. I přesto každý jeho nadcházející projekt budí stále velkou zvědavost. A ani jeho následující novinka nebude výjimkou.

Bude jí komediální seriál Roadies, u něhož fanoušky velebený tvůrce spojí své s dalším známý režisérem Cameronem Crowem. Jejich společné dílko nás pak zavede do zákulisí koncertního turné jedné rockové kapely. Ano, slyšíte dobře. Tvůrce pecky Na pokraji slávy se opravdu chystá na další projekt z koncertní štreky a hudebního prostředí. A to už samo o sobě stojí za pozornost. Nic moc jiného se bohužel o této proklatě zajímavé spolupráci zatím neví. J. J. Abrams si ale úplně nezajímavé projekty zrovna nevybírá a jméno Camerona Crowea je u hudební tématiky také velkou sázkou na jistotu. Kabelovka Showtime si zřejmě zadělává na další divácky vděčný kousek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace