Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zvoní Community umíráček?


ikona
Spooner
community
Má to komediální pecka již definitivně za sebou? 

Ano, máme tu další z řady novinek o budoucnosti Community. Tentokrát to ale bohužel vypadá, že by mohlo jít o jednu z posledních. Okolo oblíbené studentské skupiny z Greendale se v posledních měsících dějí opět divoké věci. Po nemilosrdném zaříznutí ze strany NBC totiž televizní divize Sony společně s Danem Harmonem horlivě hledá nový domov pro fanoušky milovaný seriál. V posledních týdnech to navíc vypadalo, že televizního otloukánka si vezme pod svá křídla internetová služba Hulu, jež snaží prosadit v seriálových vodách. Vše je ovšem nakonec opět zcela jinak.

Po téměř měsíčním jednání a skoro jisté šanci na vzkříšení přichází od Sony smutná zpráva. Hulu se totiž se studiem a tvůrci nakonec nedohodlo a univerzitní partičku tak na jejich serverech jistě neuvidíme. Že to ještě nic neznamená a stále je zde velká šance na návrat? No, ne tak docela. Již na konci června totiž vyprší celému hereckému obsazení jejich aktuální smlouvy a oni tak již nebudou ke komediální šílenosti nijak vázáni. A poté, až se herci naplno rozutečou k jiným projektům, už se bude stará parta horko těžko dávat dohromady. Tvůrci tedy mají na zmrtvýchvstání již pouhý týden. U Sony se ale stále jen tak nevzdávají a ve hře je prý ještě jeden potenciální zájemce. Nic tedy stále není definitivní, šance na zázrak a #sixseasonsandamovie  je však s dalším dnem čím dál menší. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace