Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Erotika od Stevena Soderbergha


ikona
Spooner
soderbergh
Jaký filmový kousek slavného režiséra se dočká vlastního seriálu? 

Oceňovanému režiséru Stevenu Soderbergovi se v televizi líbí. A to opravdu hodně. Renomovaný tvůrce již sice nejspíš nadobro zanevřel na celovečerní filmy, na monitorech však o jeho zajímavé kousky jen tak nepřijdeme. Životopisná HBO pecka Liberace! se díky svým kvalitám v některých zemích dokonce do kin podívala a jeho nadcházející lékařské drama The Knick s Clivem Owenem se může stát jedním z nejpříjemnějších překvapení roku. Soderbergh ovšem nezahálí ani do budoucna. Tentokrát se navíc seriálové verze dočká jeden z jeho vlastních počinů.

Kabelovka Starz si totiž objednala seriál na motivy jednoho z jeho upozaděnějších kousků Dívka na přání. Ten nás zavedl do života luxusní call girl na Manhattanu, která svou péči klientům neomezuje jen na službičku v ložnici. Snímek se pak zabýval také dopadem její nezvyklé profese na soukromý život a hlavní roli si zahrála slavná pornoherečka Sasha Grey. Ze snímku pak bohužel vylezl jeden z těch Soderbergových filmových pokusů, které se minuly účinkem a divák se o něj a oblečenou Sashu právem moc nezajímal. Pár producentů stanice Starz ale snímek přeci jen zaujal a byli celým námětem tak nadšeni, že dali všestrannému tvůrci nabídku na celý seriál. Televizní verze tak bude samozřejmě o tomtéž, jen se dočkáme jiné dívky a jiného města. Steven Soderbergh pak bude na celý projekt dohlížet z pozice producenta, takže se od stylu zapadlého snímku asi příliš lišit nebude. Uvidíme, zda se zajímavé téma napodruhé podaří vytěžit o něco lépe. Otázkou zůstává, jestli se slavný experimentátor opět odhodlá k netradičnímu hereckému risku v podobě tak trochu jiné herečky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace