Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pozůstalí: Pilot

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Čtvrtej díl ovšem nalomil....
13910
Čtvrtej díl ovšem nalomil....
0 0
reagovat

Davies182

Druhej ani třetí díl vůbec nepřesvědčily. Pouštím čtvrtej a pokud ani ten nepřesvědčí, tak sorry - končím s tím a u piva se budeme muset bavit o něčem jiném. Tohle totiž bude Tabu :D

Ale je možná je to náladou, ve který se teď nacházím. Prostě mi to nesedne.
13908
Druhej ani třetí díl vůbec nepřesvědčily. Pouštím čtvrtej a pokud ani ten nepřesvědčí, tak sorry - končím s tím a u piva se budeme muset bavit o něčem jiném. Tohle totiž bude Tabu :D Ale je možná je to náladou, ve který se teď nacházím. Prostě mi to nesedne.
Davies182
0 0
reagovat
Musel sem sem sem sem sem ten koment přispendlit, nedalo se odolat, bro... :D
Klid, diskuse pročteny, hype srozuměn, recenze a CSFD zapomenuta, jde se na druhej díl "...and it better be good.... "
13905
Musel sem sem sem sem sem ten koment přispendlit, nedalo se odolat, bro... *:D* Klid, diskuse pročteny, hype srozuměn, recenze a CSFD zapomenuta, jde se na druhej díl "...and it better be good.... "
0 0
reagovat
Jóó, to bylo lamiček, který nevěděly, jak se maj na ten pilot správně dívat :)) :D. A jak se to nádherně vybarvilo (a nejen Davies prozřel) do pecky léta za těch zatim sedm epizod...
13904
Jóó, to bylo lamiček, který nevěděly, jak se maj na ten pilot správně dívat *:))* *:D*. A jak se to nádherně vybarvilo (a nejen Davies prozřel) do pecky léta za těch zatim sedm epizod...
0 0
reagovat
Recenzi podepisuju...
13903
Recenzi podepisuju...
0 0
reagovat
Zatim porad sleduju, ale porad nevim, jestli se mi to libi nebo ne. Natoceny je to dobre, ale v kazdym dile cekam, ze se "neco" stane a na konci byvam trosku zklamanej. Ne z formy, ale z obsahu.
13811
Zatim porad sleduju, ale porad nevim, jestli se mi to libi nebo ne. Natoceny je to dobre, ale v kazdym dile cekam, ze se "neco" stane a na konci byvam trosku zklamanej. Ne z formy, ale z obsahu.
0 0
reagovat
Jsem vam to rikal po prvnim dile, ze to ma cenu sledovat :))
13806
Jsem vam to rikal po prvnim dile, ze to ma cenu sledovat *:))*
0 0
reagovat
* ten název třetí epky je dokonalej :D
13799
* ten název třetí epky je dokonalej *:D*
0 0
reagovat

Krasa

jj mám z tý gradace úplně zkrvavený klouby na rukou :+
Ale i dvojka pecka, jak to nenásilně poodkrývá závěs...
O koukat/nekoukat bude rvačka ;).
13798
jj mám z tý gradace úplně zkrvavený klouby na rukou *:+* Ale i dvojka pecka, jak to nenásilně poodkrývá závěs... O koukat/nekoukat bude rvačka *;)*.
Krasa
0 0
reagovat
Taky jsem čtyřku ještě neviděl, ale zvlášť trojka byla naprosto skvělá, vypointovaná, výtečně zrežírovaná.
13796
Taky jsem čtyřku ještě neviděl, ale zvlášť trojka byla naprosto skvělá, vypointovaná, výtečně zrežírovaná.
0 0
reagovat
Holy shit (a že sem se to fakt hodí :)))!
Krasa, JAn_G a duro se "rozplývali", že je Leftovers pecka léta, že si 5/10 nezaslouží. Já si sice za zmatečným pilotem stojím, právě jsem ale dokoukal S01E02 + S01E03... A sem z toho úplně vedle.
Takže: všichni, povinně.
Fakt.
Beze srandy.
Neberte to jako übezáhadnej seriál, ale fakt jako drama o tom, co se může dít se Zemí, kdyby se na ní najednou vypařilo hafo lidiček, a je to fakt atmosférická pecka. Teď jdu střelhbitě na čtvrtej díl a řikám, jsem naprosto unešen :o.
13795
Holy shit (a že sem se to fakt hodí *:))*)! Krasa, JAn_G a duro se "rozplývali", že je Leftovers pecka léta, že si 5/10 nezaslouží. Já si sice za zmatečným pilotem stojím, právě jsem ale dokoukal S01E02 + S01E03... A sem z toho úplně vedle. Takže: všichni, povinně. Fakt. Beze srandy. Neberte to jako übezáhadnej seriál, ale fakt jako drama o tom, co se může dít se Zemí, kdyby se na ní najednou vypařilo hafo lidiček, a je to fakt atmosférická pecka. Teď jdu střelhbitě na čtvrtej díl a řikám, jsem naprosto unešen *:o*.
0 0
reagovat

Davies182

Jenže na rozdíl od True Detective, kde byly ty scénáře vážně jen nesmyslnými výplody diváků (a nad kterými jsem jen udiveně kroutil hlavou), LOST na otázkách vyloženě stavěl. Na tuně otázek. Konec jako takový, to shledání na konci, to je více méně geniální a chápu to tak, že to je konec, který byl od začátku zamýšlen. Jenže tvůrci byli kurevsky greedy a postupem času na seriál nabalili tolik věcí, že se to nedalo ukočírovat. Nějaká mystéria klidně mohla zůstat nevysvětlena, ale tady se jednalo o věcné objekty apod., které si zasloužily vysvětlení. Tzn. kdyby mi tvůrci na začátku řekli, ať jím s tím pomůžu, měl by seriál o dvě série méně a celý průběh by byl lepší. Bez cestování časem, spíš jako Pán Much apod. Fakt.:D
13617
Jenže na rozdíl od True Detective, kde byly ty scénáře vážně jen nesmyslnými výplody diváků (a nad kterými jsem jen udiveně kroutil hlavou), LOST na otázkách vyloženě stavěl. Na tuně otázek. Konec jako takový, to shledání na konci, to je více méně geniální a chápu to tak, že to je konec, který byl od začátku zamýšlen. Jenže tvůrci byli kurevsky greedy a postupem času na seriál nabalili tolik věcí, že se to nedalo ukočírovat. Nějaká mystéria klidně mohla zůstat nevysvětlena, ale tady se jednalo o věcné objekty apod., které si zasloužily vysvětlení. Tzn. kdyby mi tvůrci na začátku řekli, ať jím s tím pomůžu, měl by seriál o dvě série méně a celý průběh by byl lepší. Bez cestování časem, spíš jako Pán Much apod. Fakt.*:D*
Davies182
0 0
reagovat
Zazněl tu Under The Dome. Včera v noci jsem se nějakým zázrakem dostal k prvnímu dílu druhý série a končím s tím. Strašná sračka.

OT.........TED.......OUT
__________________
13611
Zazněl tu Under The Dome. Včera v noci jsem se nějakým zázrakem dostal k prvnímu dílu druhý série a končím s tím. Strašná sračka. OT.........TED.......OUT __________________
0 0
reagovat
Konec LOST bych nakrásně přirovnal k hypotézám kolem True Detective - například.
Holt si toho diváci moc vysnili (se mnou v čele), všechny otázky nebyly zodpovězeny, ale tak to už v (seriálovém) životě chodí :)).
Mně osobně zakončení Ztracených před léty nijak neurazilo, bulelo se u toho bombově. Byl to sice pořádnej facan do xichtu, ale žádná nakládačka, po níž by vám obličej dva tejdny fixovali ve špitále. Jinak sem si to dlouhatánský finále chtěl odjakživa pustit podruhý, ale do dneška furt nic. Takže asi tak.

Ten spoiler Leftlovers je fakt WTF jako prase, proč jako ten seriál vůbec vzniknul, když bude z lidí v každym díle dělat voly? Nevěřim tomu, že se pojede byť i na 50% podle předlohy.
13607
Konec LOST bych nakrásně přirovnal k hypotézám kolem True Detective - například. Holt si toho diváci moc vysnili (se mnou v čele), všechny otázky nebyly zodpovězeny, ale tak to už v (seriálovém) životě chodí *:))*. Mně osobně zakončení Ztracených před léty nijak neurazilo, bulelo se u toho bombově. Byl to sice pořádnej facan do xichtu, ale žádná nakládačka, po níž by vám obličej dva tejdny fixovali ve špitále. Jinak sem si to dlouhatánský finále chtěl odjakživa pustit podruhý, ale do dneška furt nic. Takže asi tak. Ten spoiler Leftlovers je fakt WTF jako prase, proč jako ten seriál vůbec vzniknul, když bude z lidí v každym díle dělat voly? Nevěřim tomu, že se pojede byť i na 50% podle předlohy.
0 0
reagovat

Xardas

Konec Lost mě teda nikdy nijak netrápil, ten seriál jsem zbožňoval a konec mi přišel relativně v pohodě, jaký konec se dal u takového seriálu očekávat?

k Leftovers:

What the fuck. Režijně to bylo super, ale ten děj je teda jeden mindfuck za druhým, ten spoiler níže mě nějak neodrazuje, spíš se mi moc nechce to rozjíždět, abych po první sérii zase nadával, že je konec. Aneb Flashforward case. Doteď mě to sere.
13606
Konec Lost mě teda nikdy nijak netrápil, ten seriál jsem zbožňoval a konec mi přišel relativně v pohodě, jaký konec se dal u takového seriálu očekávat? k Leftovers: What the fuck. Režijně to bylo super, ale ten děj je teda jeden mindfuck za druhým, ten spoiler níže mě nějak neodrazuje, spíš se mi moc nechce to rozjíždět, abych po první sérii zase nadával, že je konec. Aneb Flashforward case. Doteď mě to sere.
Xardas
0 0
reagovat
Zaštiťuje to HBO, to je plus a důvod dát tomu šanci. Píše to Lindelof, což je pro mě osobně největší patlal v historii filmu, takže důvod dát od toho ruce pryč. Zase to bude akorát otázka za otázkou bez jediné odpovědi až se do toho tak zamotá, že to nepůjde rozumně ukončit a dopadne to jako Lost = nejhorší možné zakončení seriálu v historii.

@martin.pochman: Konec HIMYM byl na facku, Dexter byl podle mě ještě docela slušně zakončený (co bys chtěl, aby mu všechno prošlo a žil happily ever after?), ale říct, že můžou konec Lostu závidět, to chce silné prášky. Taková facka do tváře diváků po šesti letech sledování... Lost samotný byl super, žral jsem každý díl, ale ten konec... škoda mluvit.
13605
Zaštiťuje to HBO, to je plus a důvod dát tomu šanci. Píše to Lindelof, což je pro mě osobně největší patlal v historii filmu, takže důvod dát od toho ruce pryč. Zase to bude akorát otázka za otázkou bez jediné odpovědi až se do toho tak zamotá, že to nepůjde rozumně ukončit a dopadne to jako Lost = nejhorší možné zakončení seriálu v historii. @martin.pochman: Konec HIMYM byl na facku, Dexter byl podle mě ještě docela slušně zakončený (co bys chtěl, aby mu všechno prošlo a žil happily ever after?), ale říct, že můžou konec Lostu závidět, to chce silné prášky. Taková facka do tváře diváků po šesti letech sledování... Lost samotný byl super, žral jsem každý díl, ale ten konec... škoda mluvit.
0 0
reagovat
Jo, ten spoiler fakt doporučuju každému přečíst. Pokud je na pochybách, tak určitě, ale možná i těm, kterým se to líbilo.

Jakmile jsem se k tomu prokousal na IMDB, tak mi bylo jasné, že pro mě to nemá cenu sledovat.
13604
Jo, ten spoiler fakt doporučuju každému přečíst. Pokud je na pochybách, tak určitě, ale možná i těm, kterým se to líbilo. Jakmile jsem se k tomu prokousal na IMDB, tak mi bylo jasné, že pro mě to nemá cenu sledovat.
0 0
reagovat
Tak jestli je to takhle tak s tím končím :D Vracím se leda by to nabralo mega obrátky.
13601
Tak jestli je to takhle tak s tím končím *:D* Vracím se leda by to nabralo mega obrátky.
0 0
reagovat

Bína

No to si snad děláš legraci :o :-.
Tak to je kravina století, takhle jsem se naposledy nasmál, když Krasa do diskuze spoiloval knižní konec z Under the Dome, ale tohle je snad ještě pitomější :D!
Fuuuck :D!

Fakt mě vůbec neštve, že jsem si zase jednou jako kretén kliknul. Tentokrát bez ironie.
13600
No to si snad děláš legraci *:o* *:-*. Tak to je kravina století, takhle jsem se naposledy nasmál, když Krasa do diskuze spoiloval knižní konec z Under the Dome, ale tohle je snad ještě pitomější *:D*! Fuuuck *:D*! Fakt mě vůbec neštve, že jsem si zase jednou jako kretén kliknul. Tentokrát bez ironie.
Bína
0 0
reagovat

@Sigi

Knihu jsem nečetl, ale pokoušel jsem se najít odpověď na netu.

Spoilery z knížky:
V knížce to prý nijak vysvětleno není, navíc co jsem četl shrnutí děje, tak důvod zmizení je úplně jedno. Celý děj se točí kolem dvou náhodných kultů, které můžou existovat kvůli čemukoliv a pár dalších charakterů, pro které to zmizení taky nemá až tak moc význam. Imho můžeš to zmizení nahradit 11. zářím a příběh by se vůbec nezměnil.

Pilot mě moc nezaujal a doufám, že v seriálu udělají obrovské množství změn proti knížce, jinak to bude nuda a velké zklamání z nevyužitého potenciálu.
13596
Knihu jsem nečetl, ale pokoušel jsem se najít odpověď na netu. Spoilery z knížky: [spoiler]V knížce to prý nijak vysvětleno není, navíc co jsem četl shrnutí děje, tak důvod zmizení je úplně jedno. Celý děj se točí kolem dvou náhodných kultů, které můžou existovat kvůli čemukoliv a pár dalších charakterů, pro které to zmizení taky nemá až tak moc význam. Imho můžeš to zmizení nahradit 11. zářím a příběh by se vůbec nezměnil.[/spoiler] Pilot mě moc nezaujal a doufám, že v seriálu udělají obrovské množství změn proti knížce, jinak to bude nuda a velké zklamání z nevyužitého potenciálu.
@Sigi
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se