Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové přicházejí


ikona
Spooner
american godsgaiman
Oblíbená kniha od Neila Gaimana se konečně dočká vytoužené televizní adaptace. 

Tak to ten Neil Gaiman přeci jenom dokázal. O seriálové adaptaci jeho fanoušky milované pecky Američtí bohové se mezi hollywoodskými producenty mluví již pěkných pár let a projekt schytával jednu ránu za druhou. Na novinku, kterou měl původně produkovat také Tom Hanks, se totiž na poslední chvíli vykašlalo kvůli neshodám na scénáři samotné HBO a už to vypadalo, že fandové se převedení tajuplného příběhu již nikdy nedočkají. Neil Gaiman se ovšem ani po tomto nezdaru nevzdal a sliboval fanouškům nový televizní domov. A opravdu nekecal.

Seriál na motivy populární knihy si totiž nakonec bere pod svá křídla kabelovka Starz. A o čem že toto fanoušky tolik vyčkávané dílo vůbec je? Příběh vypráví o tajemném bývalém trestanci Stínovi, jenž začne po řadě událostí pracovat jako ochránce pro ještě tajuplnějšího pana Středu. Netuší ale, že se stává součástí nadpřirozené války mezi starými a sílu ztrácejícími bohy a nový božstvy, jež reflektují závislost lidí na médiích či moderních technologiích. Celý projekt si navíc bere pod svá tvůrčí křídla Bryan Fuller, jehož díky seriálovému Hannibalovi momentálně miluje každý druhý seriálový fanda. Jako člověk, který Gaimanovu knihu dočetl zrovna před pár dny, bych asi na vhodnějšího televizního tvůrce nepřišel. Sám Gaiman, jenž bude na svoje dítko dohlížet z pozice producenta, si pak spolupráci s Fullerem nemůže vynachválit a slibuje knižním fanatikům tu nejlepší seriálovou péči. A tu si tato proklatě zajímavá látka opravdu zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace