Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Poslední Boardwalk Empire


ikona
Spooner
trailery
Jak vypadá závěrečná řada slavné gangsterky. A jaké šílenosti pro nás chystá Sharknado 2?  

Léto a prázdniny jsou sice již v plném proudu, někteří televizní tvůrci ovšem nebudou mít oddych ani v době všudypřítomných dovolených. Pravda, aktuální seriálová nabídka toho nenabízí tolik vyložených pecek jako uplynulé měsíce, několik hodně nadějných titulů ovšem letní měsíce přeci jen nabídnou.

Boardwalk Empire Season 5
Upíří z Pravé krve si právě na HBO odkrucují svou finální řadu, již na podzim se zde ale stejnou cestou vydá také mafián Nucky Thompson. Teaser na pátou řadu oblíbené gangsterky Impérium – Mafie v Atlantic City, toho kromě  pár kraťounkých záběrů příliš nenabízí. I přesto mám však pocit, že na rozdíl od krvelačných bestií z Bon Temps bude tato sága uzavřena přeci jen daleko smysluplněji a důstojněji.

The Killing Season 4
Svého očekávaného konce se již brzy dočká také temná kriminálka The Killing. Ta si po odepsání na stanici AMC našla svůj nový domov na internetové službě Netflix, kde tvůrci nadobro uzavřou osudy oblíbené dvojice detektivů. A dle plnohodnotné upoutávky to bude opět správně ponurá a osudová podívaná, u níž se opět nezapomene na vyšetřování záhadné vraždy.

Hell on Wheels Season 4
Na svůj srpnový návrat se chystají také drsní kovbojové z Hell on Wheels. Tato westernová pecka je sice většinou diváků stále opomíjena. Krátká upoutávka na čtvrtý výlet na Divoký západ vás možná přesvědčí dát zdejším pistolníkům přeci jen šanci.

Sharknado 2
A jsou zase tady. První Sharknado bylo tak špatnou šíleností a debilitou, že ho diváci mohli přežít jen s dostatkem alkoholu v krvi. Těch bylo ovšem evidentně více než dost, jelikož Žrálokonádo díky své šílené zápletce a neuvěřitelně podprůměrným kvalitám nalákalo k televizi až překvapivě mnoho lidí. Toto léto nás proto stanice Syfy hodlá mučit sequelem, který opět nabídne hrdinného Steva z Beverly Hills 90210, odporné triky a poletující žraloky, jež se podívají například i do metra. Tohle bude obtížné i s tím alkoholem.

Doctor Who Season 8
Už se to blíží. Návrat britského kultu se chystá již na konci léta a všichni milovníci nesmrtelného Doctora se již nemohou dočkat seznámení s jeho novým představitelem, Peterem Capaldim. Tvůrci nám ho sice v kratičkém teaseru moc nepředstaví. Jako efektní lákadlo pro skalní fandy však bude těchto pár vteřin nejspíše fungovat.

Backpackers
Teenagerská komedie o dvojici Amíků, kteří přijedou kalit do Evropy a zažijí nejednu zábavnou situaci? Jako oddechový letní seriál to určitě není špatný nápad. Dle první upoutávky to ale na moc velký relax u bedny nevypadá. Humor totiž příliš nefunguje, postavy nejsou dvakrát sympatické a ani příběh okolo plánu dvou snoubenců nedává velký smysl. Tahle novinka tak může jenom překvapit.

The Bridge Season 2
Americký remake výtečného Broenu nakonec nedopadl tak katastrofálně, jak se většina fanoušků severské pecky obávala a vznikla z toho celkem slušná kriminálka. Druhá řada pak samozřejmě začne co nevidět a vypadá to, že dostaneme opět temnou porci téhož. Jen ta Diane Kruger mi tam stále moc nesedí.

Masters of Sex Season 2
Z aktuální nabídky se ale stejně nejvíce těším na druhou sezónu dramatu Masters of Sex. Povedené retro drama o zkoumání lidské sexuality nastavilo v minulé řadě laťku zatraceně vysoko. Dle nových záběrů to pak vypadá, že na špičkových kvalitách, řadě emotivních scén a hereckém koncertu Michaela Sheena se nic nezmění ani letos.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace