Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Playstation na comicsové vlně


ikona
Spooner
playstationpowers
Slavná konzole se pouští do seriálové produkce. A velké plány ji rozhodně nechybí. 

Doby, kdy jsme mohli zajímavé seriály nacházet jen na prověřených stanicích, jsou již nenávratně pryč. V současnosti si totiž svou seriálovou polívčičku chtějí přihřát také netradiční stanice typu History Channel či Discovery, internetové služby v čele s Netflixem a Amazonem a v následujících měsících se o totéž budou snažit také herní konzole. Ty totiž hodlají posílit svojí pozici v oblasti zábavného média a nabídnout svým pařanům řádnou porci televizní zábavy. Na Xboxu tak již pomalu začínají kutit seriálovou verzi kultovky Halo i dalších osvědčených pařeb. Konkurenční Playstation se pak nehodlá svým americkým bratříčkem nijak zahanbit a již na závěr tohoto roku nám hodlá naservírovat hodně nadějný projekt.

Bude jím adaptace u nás nepříliš známého comicsu Powers. Ten nás zavede do světa, v němž jsou lidé se zvláštními schopnostmi již téměř obyčejným jevem a pohybují se všude kolem nás. Novinka pak bude vyprávět o dvojici detektivů Christianu Walkerovi a Deene Pilgrim, jež mají na starosti vyšetřování vražd způsobených právě superhrdinskými schopnostmi. Novinka by pak měla být kombinací superhrdinské podívané, noir a procedurální detektivky. A to je hodně netradiční, ale také dosti zajímavá, kombinace. Za kamerou se nám pak navíc usídlila povědomá tvář. Produkce a režie prvních dvou dílů se totiž ujme David Slade, režisér hororu 30 dní dlouhá noc či televizního Hannibala. Snad tedy jeho další seriálová práce dopadne lépe, než nedávné katastrofální Crossbones. Celé to zní ovšem velmi nadějně a vypadá to, že Sony se v propagaci své konzole vydalo tím správným směrem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace