Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká v druhém Fargu?


ikona
Spooner
fargo
Jaký šťavnatý příběh si pro nás připraví tvůrci tentokrát? A vrátí se i původní obsazení? 

Málokterá seriálová novinka letos slavila u diváků takový úspěch jako televizní verze kultovky bratří Coenů, Farga. Černočerný a brutální příběh z amerického zapadákova pod tvůrčím vedenim Noah Hawleyeho zabodoval jak u diváků, tak u namlsaných kritiků, kteří seriálu nadělili úctyhodný počet nominací na nadcházející ceny Emmy. Co na plat, že já toto coenovské dítko považuji stále za příliš nadhodnocené, hlavně že většina publika i naší redakce vrní blahem. Není proto žádným překvapením, že stanice FX dala před pár dny druhé řadě své aktuální pecky konečně zelenou. Ta nám dle Hawleyeho přinese opět zcela nový příběh, prostředí i herecké obsazení. Jedné ze starých postav se ovšem přeci jenom dočkáme.

Druhá řada se totiž zaměří na osudy Lou Solversona, bývalého policisty a tatíka oblíbené policistky Molly, jenž v první sérii vedl místní bistro. Vrátíme se s ním ale až do roku 1979, kdy byl Lou válečným veteránem a mladým policistou, jenž se ovšem přimíchal do tajemné krvavé šlamastyky v Sioux Falls. Ano, přesně o této tajemné události, jež byla v seriálu několikrát zmiňována, se podíváme v další štaci více na kobylku a konečně se dozvíme, co že se zde sakra stalo. Nemáme tak počítat s návratem Keitha Caradina, jehož postava přeci jen projde menším omlazením, ani jeho dcery v podání Allison Tolman. Otazník visí také nad účastí oblíbeného Lorne Malva v nezapomenutelném podání Billyho Bob Thorntona. Asi nikoho by totiž nepřekvapilo, kdyby měl jeho neodolatelný zabiják v celém masakru prsty a diváci by za návrat této postavy nejspíš skákali nadšením. Něco mi ale říká, že fandové budou díky péči Noah Hawleyeho skákat nadšením i tak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace