Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alternativní pijan Hank Moody


ikona
Davies182
aktacalifornicationduchovnymoody
David Duchovny a pozoruhodná reklama na zlatavý mok, v níž herec připomíná své evropské kořeny!  

Davida Duchovnyho mají jistě nejen jeho oddaní fanoušci, ale i ostatní smrtelníci, hodně rádi. Aby také ne, když jsou dnes televizní agent Fox Mulder a sukničkář Hank Moody již bezmála kultovními postavami, které jednoduše nejde nezbožňovat. Herec, milující dobré příběhy a příliš častý sex (ano, ten seriál je naneštěstí docela pravdivý) teď vzhledem k aktuální politické situaci natočil jednu mírně kontroverzní reklamu.

Ve více než dvouminutovém spotu jde zcela překvapivě o chlast, konkrétně tedy o jedno vychlazené ruské pivo. Duchovny si tu ladně pohrává s alternativní realitou, když nenápadně poukazuje na své ukrajinské kořeny a přemýšlí, jak by se mu asi odmalička žilo na druhé straně zeměkoule, pokud by v dětství neodcestoval do Ameriky. Byl by také hercem? Baletním trenérem? Nebo snad kosmonautem? Pro odpověď klikejte níže.

P.S. V červnu se rodilý Evropan po dlouhých sedmácti letech s konečnou platností rozvedl se zatraceně sexy herečkou Téou Leoni. Pár čelil (veřejností ostře sledovaným) rodinným problémům již delší dobu, až nyní ale vše v tichosti takzvaně "dotáhnul do konce". Drby o nových Daveových partnerkách budeme pochopitelně ostře sledovat ve Srandě s celebritami!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace