Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Očekávaný Gotham


ikona
Spooner
trailery
Gotham se připomíná v další nářezové upoutávce. A co lze očekávat od poslední řady Boardwalk Empire? 

Pokud jste si naivně mysleli, že všechny důležité seriálové upoutávky léta si pro nás stanice vyčerpaly na nedávném Comic-Conu, nemohli jste se více mýlit. I nadcházející týdny totiž přinášejí řadu zajímavých promo videí, v nichž o sobě dají vědět známé charaktery z Gothamu, gangsteři z Atlantic City, piráti Michaela Baye či několik nenápadných novinek. Ve světě trailerů je zkrátka stále z čeho vybírat.

Gotham
Z očekávaného comicsového seriálu Gotham, televizního prequelu netopýřích dobrodružství, mají někteří fanoušci Batmana stále celkem nahnáno. Všichni totiž moc dobře víme, jak umí stanice FOX s podobnými ambiciózními projekty zacházet. Propagaci a trailerové řemeslo zde však mají evidentně zvládnutou na výbornou. I nejnovější “filmové“ upoutávce se dá totiž z řemeslného hlediska málo co vytknout a nové záběry vypadají také zajímavě. Jen z toho hereckého obsazení mám stále celkem obavy.

 

Boardwalk Empire Season 5
Špičkovou řemeslnou práci ale můžeme jako vždy čekat také od marketingových šikulků z HBO. A ani plnohodnotná upoutávka na završení osudu Nuckyho Thompsona v gangsterce Impérium – Mafie v Atlantic City není výjimkou. I ten rockový podkres skupiny The Killers se do této osudové ukázky až nečekaně hodí.

Black Sails Season 2
Pirátský zářez z produkce Michael Baye zanechal v divácích rozporuplné reakce. Místo hutné pirátské atmosféry a ostrých šarvátek na lodi i na souši jsme totiž dostali spíše hodně ukecanou nudu s několika ne zrovna sympatickými charaktery. První záběry z chystané druhé řady nám sice samozřejmě chtějí nakukat, že tentokrát to s tou atmosférou a akcí bude mnohem růžovější. Otázkou je, jestli to bude tvůrcům ještě někdo věřit.

Kingdom
Ostré hochy však najdeme i v trochu nenápadné, ale o to zajímavější novince. Drama Kingdom nás zavede do tělocvičny v Los Angeles, kde trénují ti největší borci, aby mohli bojovat v tamní MMA soutěži. Seriál ovšem nebude jenom o bitkách a lámání končetin. Nahlédneme také do ne zrovna idylických životů a pošramocených duší všech zúčastněných. I přes ospalou upoutávku to pak vypadá hodně nadějně, zápasnické prostředí je v televizi zatím neokoukané a v hlavní roli může své rostoucí charisma navíc potvrdit sympaťák Frank Grillo z druhého Kapitána Ameriky či nedávné Očisty. Tohle by mohlo být sakra příjemné překvapení.

Intruders
O něco tajuplnější novinku pak pro nás připravuje americká odnož stanice BBC. V tajemném projektu Intruders se dostaneme na kobylku tajemné organizaci, která dělá s těly svých obětí dost nepěkné věci a navždy změní jejich osobnost. Zni to sice všelijak a ani trailer není kdovíjak strhující. Kvalitních tajemných seriálů s kvanty otázek ovšem v televizi aktuálně zrovna moc neběží, takže další nadprůměrný přírůstek do této kategorie by jistě uvítali všichni.

Nation Z
Je libo rádoby akčnější, ale ještě o třídu lacinější, kopii seriálového megahitu Živí mrtví? Nebojte, kabelový otloukánek Syfy už pro vás jednu takovou zbytečnost chystá. A dle všeho půjde opět o to samé, jenom dostaneme o něco více vojáků a pár jedinců, kteří jsou proti zombie kousancům imunní. Jak originální.

Crossing Lines Season 2
Pamatujete si ještě na kriminálku Crossing Lines, v níž William Fichtner a Donald Sutherland pobíhali po evropských městech, včetně Prahy, a řešili nejrůznější případy? Ani bych se vám nedivil, kdyby už ne. Druhá řada detektivní rutiny však na obrazovky evropských televizí dorazí již brzy a kromě starých známých se budou moci fanoušci těšit i na drsoně Raye Stevensona či ex-Triniti Carrie-Ann Moss. Dle ukázky se ovšem žádných velkých změn nedočkáme a druhá řada bude zase jenom celkem fajn.

The Fall Season 2
Na svou druhou štaci se chystá také oceňovaná britská kriminálka The Fall, v němž bude Gillian Anderson nadále hrát hru na kočku a na myš s hledaným sériovým vrahem. Počet nových záběrů je sice nulový, šance na další nadprůměrnou krimi porci je ale vysoký.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace