Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter vám vykrade banku


ikona
Spooner
dexter
Co mají společného Michael C. Hall a režijní legenda Stanley Kubrick? 

Od prachbídného finále kultovního Dextera už nám uplynul téměř rok a jeho hlavní hvězda, Michael C. Hall, si od té doby vlastně užívá menšího volna. Již dříve totiž prohlásil, že by si chtěl dát od televizních projektů na nějaký čas voraz a jeho jediným nedávným zářezem tak zůstává mrazivý thriller Cold in July. Nyní to však vypadá, že Hallova televizní dovolená nadobro skončila, jelikož seriálová hvězda si pro svojí další prácičku vyhlídla zatraceně zajímavý kousek.

Jako svojí další štaci si totiž vybral jeden z nedokončených projektů samotného filmového velikána Stanley Kubricka, God Fearing Man. Osmidílná minisérie bude vyprávět příběh kanadského ministra Herberta Emersona Wilsona, jenž se stal jedním z nejproslulejších bankovních lupičů první poloviny dvacátého století. A právě toho si nezahraje nikdo jiný, než bývalý představitel řezníka ze zálivu. Okolo chystané novinky už krouží několik renomovaných stanic a se jmény Halla a Kubricka to asi nebude dlouho trvat, než se chystané série ujme některá ze známých kabelovek. Michael C. Hall se navíc chopí i pozice výkonné producenta a spojí tak síly s jedním z Kubrickových dvorních spolupracovníků, producentem Philipem Hobbsem. O původní nápady a styl režijní legendy bychom tak rozhodně přijít nemuseli. Oblíbený herec nicméně potvrzuje svůj čuch na proklatě zajímavé televizní projekty a také v této novince se tak evidentně máme nač těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace