Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Podzim se blíží


ikona
Spooner
trailery
Hlavní seriálová sezóna je za dveřmi. Co v ní nabídnou osvědčené hity? 

Vysoké teploty a sluníčko už si nejspíš daly zase delší dovolenou a za pár týdnů už tak nejspíš opět začne úřadovat mrzutý podzim. Jenže to kromě spadaného listí a zabahněných bot znamená také příchod hlavní seriálové sezóny, díky níž nám bude všechen ten humus venku tak trochu šumák. Prověřené televizní stanice jsou pak již s přípravami na toto důležité období v plném proudu, což znamená také příval nespočet upoutávek a teaserů. S čím tedy v následujících měsících přijdou osvědčené tituly a novinky?

Arrow Season 3
Seriálový Arrow to má momentálně u comicsových fanoušků parádně rozjeté a díky povedené druhé řadě se těší maximální pozornosti. To dle všeho hodlá stanice CW náležitě využít a servíruje nám kratičké promo, jenž však jako lákadlo prozatím funguje více než solidně. Záporák Peter Stormare, další párování Olivera s Felicity či zlobící Ollieho sestřička nám zatím ke spokojenosti stačí.

Agents of SHIELD Season 2
To partička Phila Coulsona to měla u diváků podstatně těžší. První řada se totiž nepovedla zrovna podle diváckých představ a seriál bojoval i s nižší sledovaností. Závěr série nám ale přinesl již daleko zábavnější podívanou, v níž tvůrci konečně objevili potenciál projektu, a tak bychom se konečně mohli dočkat růstu kvality. První záběry nám ovšem nic extra nenabídnou a fandové Marvelu proto musí stále doufat, že se po povedeném finále vše nevrátí zpět do zajetých kolejí.

Sons of Anarchy Season 7
Bude to masakr! Přesně to se nám snaží důrazně sdělit Kurt Sutter a stanice FX v nové razantní upoutávce, jež snad musí atakovat rekord v počtu vystřílených nábojnic a prostřelených hlav během půl minuty. A já díky působivé reklamní kampani tvůrcům stále věřím, že se tvůrcům podaří tuto špinavou motorkářskou jízdu dovést do řádně krvavého konce.

Boardwalk Empire Season 5
Svého očekávaného finále se však brzy dočkají také trochu klasičtější gangsteři z Atlantic City. Ty díky dalšímu z řady promo videí zřejmě ani na závěr neuhnou ze své vysoko nastavené laťky. Co myslíte, který z těchto dvou kultovních seriálů se nakonec dočká lepší zakončení?

Chicago PD Season 2
Drsní poldové z Chicaga si na NBC stačili během první série vytvořit překvapivě velkou fanouškovskou základnu a na své ostřílené kolegy z Chicago Fire ve sledovanosti nijak neztráceli. Druhá sérka pak dorazí téměř coby dup a dle kratičké úderné ukázky zde nejspíš vše zůstane při starém.

American Horror Story Season 4
Se svojí již klasickou teaserovou kampaní se hlásí také další sezóna American Horror Story, tentokrát s podtitulem Freak Show. Ta nás logicky zavede do obludária plného zrůdiček a lidí s všemožnými postiženými. Kratičká lákadla se pak opět neodchylují od zaběhnutého trendu seriálu a opět nám nabídnou "jen“ pár vteřin nepříjemné atmosféry a nicneříkajících výjevů. I přesto to ale již čtvrtým rokem funguje na jedničku.

Transparent
Amazon se již pár měsíců snaží dostat do oběhu nějaký ten významný seriálový kousek a potrápit tak svého internetového konkurenta, úspěšný Netflix. Pomůže jim ovšem k úspěchu drama vyprávějící o muži převlékajícího se za ženskou a jeho rodině? Dle upoutávky to prozatím na nějaký razantní zářez opravdu nevypadá. Neobvyklý námět se totiž nejspíš tvůrcům podařilo přetvořit v téměř obyčejné rodinné drama s nějakou tou povinnou slzičkou.

The Affair
O mnoho zajímavější novinku by nám tak mohla přinést kabelovka Showtime. Ta nám již v říjnu přinese vypjaté drama o jedné zdánlivě běžné nevěře, která se však evidentně vyvine malinko tragičtějším směrem. Tříminutová ukázka je sice možná až příliš ukecaná a diváka zrovna nestrhne. Solidní herecké obsazení ovšem vzbuzuje celkem naděje.

Community Season 6
Ne, nové záběry od sotva vzkříšeného sitcomu ještě vážně neočekávejte. To se jen Dan Harmon a spol. rozhodli internetové službě a svým příznivcům hodně stylově poděkovat a ubezpečit nás, že tentokrát už se klesajících ratingů bát rozhodně nemusíme. Lepší upomínku na staré dobré časy seriálu jsme snad ani dostat nemohli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace