Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívá se Supergirl do bedny?


ikona
Spooner
dcsupergirl
DC Comics při své televizní invazi možná vsadí na dost netradiční hrdinku. 

Comicsová bitva mezi Marvelem a DC se už nějaký ten pátek neodehrává jen na celovečerním plátně a čím dál více to začíná vřít tak v televizi. Hoši z Marvelu již brzo odstartují druhou sezónu Agents of SHIELD, po které bude v zimě následovat agentka Carterová a následující rok zase comicsová invaze služby Netflix v čele s očekávaným Daredevilem. Tvůrci z DC se ale také neflákají a kromě úspěšného Arrowa přivítají za pár týdnů ve své stáji také očekávanou seriálovou verzi Flashe a výlet do Gothamu. Ani zde ovšem plány slavné značky rozhodně nekončí a evidentně zde začínají koketovat s další zajímavou myšlenkou.

Některým hlavounům z DC Comics totiž dle zákulisních drbů přijde jako dobrý nápad, aby svůj vlastní seriál dostala samotná Supergirl, což je samozřejmě ženský ekvivalent legendárního Supermana. Případné televizní adaptace by se pak chopil Michael Green, producent Smallvillu, kultovních Hrdinů či právě chystaného Gothamu. Navíc se ale jedná také o comicsového tvůrce, jenž momentálně pracuje i na dalších tištěných sešitech o méně známé sestřenici Muže z oceli. Vztah a péče o látku by mu tak rozhodně nechyběli a navíc měl již možnost si tuto postavu oťukat ve zmiňovaném Smallvillu. Všechno se však zatím točí ve fázi spekulací a dohad a je těžké říci, zda si studio trumfne tuto malinko náročnější postavu vůbec samostatně zadaptovat. Všichni totiž moc dobře víme, jak katastrofálně v bedně pohořela její kolegyně Wonder Woman. Je tedy dost možné, že celá myšlenka skončí jen ve fázi drbů. Obzvláště, pokud Greenův očekávaný Gotham skončí solidním propadákem. I tak jde hodně zajímavý nápad, jenž asi nenechá nejednoho geeka chladným.

Brali byste seriál o Supergirl, nebo je podle vás tento projekt až příliš riskantní?

Update: Přípravy na seriálu Supergirl již byli oficiálně potvrzeny a tvůrčího kormidlla se nakonec místo Greena ujme tvůrce Arrowa a chystaného Flashe, Greg Berlanti. Do comicsového univerza stanice CW tak již brzy nejspíš přibude další silná posila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace