Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Živí mrtví vyfasují bratříčka


ikona
Spooner
amcdeadwalkingzivi
Oblíbeného zombie hitu se v bedně jen tak nezbavíme. 

Je to marné. Někteří diváci mohou nad určitými aspekty úspěšného seriálu Živí mrtví lamentovat jak dlouho chtějí. Pravdou ale i přesto zůstává, že více sledovanějších seriálů, než adaptaci slavného zombie comicsu, opravdu nenajdete. Z The Walking Dead se během uplynulých čtyř let stačil stát jeden z největších televizních hitů současnosti a rekordy sledovanosti budou nejspíše padat i v nadcházející páté řadě. Stanice AMC zkrátka s touto masožravou podívanou narazila na zlatý důl a logicky ho hodlá těžit nejvíce, co to dá.

Partička okolo tvůrce černobílé předlohy a jednoho z producentů televizního megahitu, Roberta Kirkmana, totiž konečně dostala oficiálně zelenou s produkcí dalšího seriálu ze světa Živých mrtvých. Ten by měl dle slov ředitele kabelovky, Charlieho Colliera, odpovědět divákům na otázku, co se děje během zombie apokalypsy ve zbytku světa. Novinka, která by však dle tvůrců neměla být klasickým spin-offem, by nám tak měla poodhalit další nevídaná zákoutí tohoto temného světa. Podíváme se tedy i mimo postapokalyptickéSpojené státy? Nebo se dočkáme pohledu na celou šlamastyku u očí samotné armády? Bližší informace možná dostaneme již velice brzy, jelikož se samotným natáčením se počítá již koncem tohoto roku.  Snad tedy nepůjde jen o zbytečné rýžování prověřené značky a v hlavě Roberta Kirkmana a spol. se tak skrývá ještě pár zajímavých nápadů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace