Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dan Brown na cestě do bedny


ikona
Spooner
brown
Úspěšný pisálek a režisér Ron Howard přicházejí s dalším knižním hitem. 

Dan Brown možná patří mezi autory, na jehož díla mají někteří knihomolové solidní alergii. I přesto ale stále patří k nejúspěšnějším knižním autorům současnosti a vydání každé jeho novinky je pro majitele knihkupectví druhými Vánocemi. Na poli celovečerních filmů to ovšem zas takový zázrak není. Jeho adaptace sice díky populárním předlohám mají patřičný kasovní úspěch, na Šifru mistra Leonarda by však všichni fanoušci nejraději zapomněli a ani Andělé a démoni reputaci Brownových snímků nijak nevylepšily. To ale neznamená, že bychom se s adaptacemi jeho knižních hitů měli do budoucna rozloučit. Již příští rok si tak dají Ron Howard a řešič záhad Robert Langdon další kino reparát jménem Inferno. Uznávaný režisér pak nehodlá brownovky opustit ani nadále a další předlohu tak hodlá převést rovnou na malé obrazovky.

Na řadu ovšem tentokrát nepřijde další mysteriózní řešení záhad, avšak menší digitální kejkle v podobě předlohy Digitální pevnost. Ta nás zavede do moderního světa počítačů a agentury NSA, kde se místní specialistka Susan Fletcher snaží rozluštit nerozluštitelný programátorský kód, zabránit úniku utajovaných informací….no najdeme tu prostě všechno, co bychom od moderního počítačového thrilleru mohli očekávat. Ron Howard bude společně se svým osvědčeným týmem jen produkovat a novinku si vzala pod svá křídla stanice ABC. Uvidíme, jak se bude Howardovi a Brownovi dařit v dosti odlišnějším prostředí a zda je předloha dostatečně silná a zajímavá na to, aby utáhla svůj vlastní seriál. Jenže to už nám některý z čtenářů určitě rád sdělí v diskuzi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace