Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC chystá další elitní týmovku


ikona
Spooner
dctitans
DC Comics šlape na paty Marvelu a přichází do bedny s hvězdným týmem superhrdinů. 

Jo, pánové z DC Comics to opravdu rozjíždí ve velkém stylu. Ještě před pár lety se jim většina filmového světa smála, jak rapidně nestíhají výtečně nastavenému tempu konkurenčního Marvelu, a tak nyní přicházejí s jedním ambiciózním projektem za druhým. O jejich filmových plánech už toho bylo napsáno dost a ani v bedně se comicsové studio nijak nefláká. Úspěšného Arrowa již zde za pár týdnů doplní očekávaný Gotham, rychlík Flash a snad hláškující Constantine. Ke svému televiznímu příletu se pak již chystá také sestřenka Muže z oceli, Supergirl, a tím velké plány comicsového giganta rozhodně nekončí.

Kabelovka TNT totiž aktivně pracuje na superhrdinské sérii Titans, která by nám měla předvést další epickou podívanou plnou hrdinů. Jedná se totiž elitní tým mladých superhrdinů, jenž se složen převážně ze sidekicků svých mnohem slavnějších kolegů. V této partičce tak potkáme Dicka Graysona aka Robina, Flashova pomocníka Kid Flashe či ségru Wonder Woman, Wonder Girl. Zatím není jasné, jaké charaktery v chystané novince vůbec potkáme. Jen, že hlavní postavou bude právě zmiňovaný Dick Grayson, jenž později vystoupí z Batmanova stínu a stane se z něj proslulý Nightwing. Scénář pak sepíše samotný Akiva Goldsman, držitel Oscara za scénář k Čisté duši, ale také tvůrce nedávného WTF zážitku jménem Zimní příběh. Doufejme tedy, že tentokrát si slavný autor vybere svoji světlejší chvilku. 

Plány to jsou tedy vskutku ambiciózní, obzvláště pro ne zrovna renomovanou kabelovku TNT. Najde se zde však jeden menší háček, jenž by se mohl producentům od DC zrovna v tomto případě krutě vymstít. Jejich projekty totiž na rozdíl od konkurenčního Marvelu neoperují ve stejném univerzu. Filmový svět okolo Muže z oceli a Affleckova Batmana si pojede na vlastním písečku a v seriálovém světě budou ve stejném světě spolupracovat jen Arrow a Flash. Jinak si každý z připravovaných seriálů pojede ve svém vlastním světě. A to by se mohlo pro tvůrce Titans stát menším problémem.  Zrovna u zmiňovaného Kid Flashe existuje totiž vysoká pravděpodobnost, že se po boku svého slavnějšího parťáka ze stanice CW časem objeví a Roy Harper aka Red Arrow či Arsenal, jenž se v mladé týmovce také vyskytuje, už si to zase vesele střílí po boku Olivera Queena. Tvůrci tak budou mít opravdu plné ruce práce s tím, aby z této situace vybruslili tím nejlepším možným způsobem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace