Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucifer vám namíchá drink


ikona
Spooner
dclucifer
Do bedny se chystá tak trochu jiná comicsárna. 

Od poslední novinky z dílny DC Comics nám uplynulo již pár dní, a tak tu máme již několikátý příspěvek do jejich nových ambiciózních televizních plánů. V poslední době totiž opravdu neuplyne sotva týden, aby si pro nás legendární továrna superhrdinů nepřipravila nový seriálový projekt. Na malých obrazovkách to tak vypadá na jasnou převahu nad svými konkurenty od Marvelu, i když nad kvalitami jejich televizních kousků samozřejmě stále visí několik otazníků. To ale slavné značce nebrání v tom přinášet do bedny své další prověřené tváře. Příchod tohoto borce bychom ale rozhodně nečekali.

Po náloži všemožných superhrdinů se totiž své adaptace dočká také samotný Lucifer, jehož si zajisté pamatují všichni příznivci kultovního Sandmana z pera Neila Gaimana, a který se později dočkal své vlastní comicsové série. V seriálu tak budeme sledovat příběh pána pekel, jenž už měl však plné zuby pekelného vládnutí a stereotypů, jež se o něm mezi smrtelníky vypráví. Rozhodne se proto zavítat mezi nás a otevře si bar v Los Angeles. A kdo zná alespoň vzdáleně Gaimanovu úspěšnou sérii, tomu musí být jasné, že by nás mohla čekat hodně netradiční a svěží comicsovka. Otázkou zůstává, jestli budou mít producenti na tento menší risk koule. Seriál si totiž vzala na starost stanice FOX, jež má bohužel ve zvyku potenciálně lahůdkové projekty co nejdříve pohřbít a sázet radši na co největší jistotu. Snad tedy dostane tento neodolatelný ďáblík díky tvůrci nedávno ukončeného Californication, Tomu Kapinosovi, tu nejlepší možnou péči.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace