Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Ztracených k okupaci


ikona
Spooner
colonylost
Herecká hvězda a tvůrce kultovního seriálu opět spojí síly u potenciálního televizního hitu. 

Minulý týden už uplynulo neuvěřitelných deset od chvíle, kdy letadlo Oceanic 815 ztroskotalo na tajemném ostrově a američtí diváci poprvé okusili velký seriálový fenomén s názvem Ztraceni. Jo, ten čas opravdu neuvěřitelně letí. To ostatně pociťují i herecké tváře této televizní kultovky, jelikož většina z nich už stačila ustoupit z diváckého povědomí. Jednou z nich je bohužel i sympaťák Josh Holloway. Ten se po ukončení mysteriózního kousku dočkal jen pár nevýrazných filmových roliček a na jeho nedávný nepovedený návrat na obrazovky v rádoby napínaku Intelligence už raději všichni zapomněli. Sawyer se ale o svůj návrat na televizní obrazovky pokouší dál a hodlá proto opět spolupracovat s tvůrcem Ztracených, Carltonem Cusem.

Jejich televizní shledání po letech ponese název Colony a kabelovka USA Network s ním má nejspíš velké plány. Zavede nás totiž do Los Angeles v době, kdy jsou Spojené státy okupovány neznámým nepřátelským státem. Holloway si zde zahraje bývalé agenta FBI Willa Bowmana, jenž musí kvůli ochraně své rodiny spolupracovat s vládou okupantů a zastavit proto rodící se odpor v Los Angeles. Námět rozhodně stojí za pozornost a s pořádnou péčí bychom mohli dostat hodně nadějný napínák. Škoda, že Carlton Cuse nás v poslední době díky béčkové upířině The Strain a druhé sérii Bates Motel spíše hodně zklamává. Snad si tedy ve spolupráci se svým starým známým vzpomene na staré kvalitní časy a předvede nám další pořádnou podívanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace