Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watson natočí válečný proces


ikona
Spooner
freemansherlock
Britská hvězda si v novém snímku vyšlápne na samotného Adolfa Eichmana. 

Martinu Freemanovi se v posledních letech nesmírně daří. Už za dva měsíce se s námi rozloučí v roli oblíbeného Bilba Pytlíka v třetím Hobitovi. Britský export ale slaví snad ještě větší úspěchy na televizní scéně. Kultovní Sherlock ho opět dokázal vrátit do diváckého povědomí, Watson už se tak pomalu chystá na svoji čtvrtou štaci a v nedávném Fargu Freeman herecky také docela zaválel. Ostrovní sympaťák se ovšem ani nadále nefláká a chystá další zajímavou televizní prácičku.

Spojí tak opět síly s prověřenou BBC a objeví se v chystaném televizním snímku The Eichman Show. Film bude dramatizací slavného válečného procesu s nechvalně proslulým Adolfem Eichmanem, jenž byl však také první mezinárodní televizní událostí, která byla vysílána do třiceti sedmi zemí přes čtyři měsíce. A přesně na tuhle méně známou stránku celého procesu by se chtěli tvůrci zaměřit. Freeman se poté zhostí role producenta Miltona Fruchtmana a režiséra ostře sledovaného přenosu si zahraje Anthony LaPaglia známý z kriminálního seriálu Beze stopy. Freeman má na ty zajímavé projekty zkrátka čuch a BBC si svoje filmové kousky také umí pohlídat. Tenhle netradiční historický pohled by prostě mohl stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace