Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Simpsonovi a Richard Ayoade


ikona
Dr.Z
coolit crowdmossrichard ayoadesimpsonovividea
S čím přijdou Simpsonovi příště? A jak probíhá interview s Richardem Ayoadem? 

Simpsonovi jsou s námi už opravdu dlouho. Jeden by řekl, že za tu dobu jim dojdou nápady – někteří to už několik let dokonce tvrdí. Mnohé tomu nasvědčuje. V poslední době to budou různé crossovery, jimiž se nedávné epizody jen hemží. Teď se dokonce objevila epizoda s původními Simpsony, tedy s původním stylem, jakým byli kresleni. A na závěr jsme mohli na chvilku vidět i všemožné jiné inkarnace téhle populární rodinky. Co vymyslí tvůrci příště?

Jsou různá interview. Některá jsou nudná, jiná informativní, další zase zábavná. Ovšem nejlepší jsou taková, v nichž jeden z dvojice poruší pomyslná pravidla „já se ptám, ty odpovídáš“ a začne si s tím druhým dělat co chce. Když to udělá ten, kdo rozhovor vede, moc sympatií jeho směrem nepoputuje, když to udělá Čtvrtníček, je z toho virální video. A když to udělá Richard Ayoade, dopadne to podobně. Moss z It Crowd různým oficialitám příliš neholduje, ale čas od času si to dokáže užít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace