Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podíváme se na Krypton?


ikona
Spooner
dckrypton
DC Comics chystá další nečekanou comicsovku. 

Tak to tak vypadá, že hoši od DC Comics nám na televizním kolbišti začali solidně určovat tempo. Arrow diváky ani nadále neztrácí, z Flashe a Gothamu se staly hity a ani Constantine si nevedl při své premiéře úplně nejhůř. Comicsový gigant pak hodlá zběsile šlapat na plyn i v následujících měsících a čile plánuje přílet Supergirl, Lucifera či mladičké týmovky. Ani tato nálož projektů však nenažraným producentům zřejmě nestačí a již začínají pracovat na další ambiciózní novince, k níž si navíc přizvali i prověřenou tvář.

Scenárista David S. Goyer, jenž má na kontě Muže z oceli, Nolanovy Temné rytíře či právě seriálového Constantinea, už je vlastně takový tvůrčí guru ze stáje DC a nepřekvapivě tak pro ně chystá další televizní dítko. A s ním se podíváme na rodnou hroudu samotného Supermana. Goyer totiž má prý plné ruce se seriálem Krypton, jenž by nám měl představit známou planetu a její příběhy ještě před narozením Kal-Ela. A každý, kdo viděl výtečnou úvodní sekvenci Muže z oceli, moc dobře ví, že tenhle svět toho může nabídnout zatraceně moc. Zatím se sice neví, jakým charakterům by se nová comicsovka věnovala. Fanoušci se tak můžou začít sázet, zda nahlédneme do minulosti Supermanovy rodiny, nebo zda se dočkáme legendárních záporáků Zoda a Brainiaca. Možností je zkrátka mnoho a nejspíš nebude dlouho trvat, než po projektu sáhne některá z renomovaných stanic. Z plánovaných televizních plánů DC zní pro mne tento vesmírný výlet zdaleka nejzajímavěji. I když otázkou zůstává, jestli nebude Krypton při televizním rozpočtu působit až příliš lacině.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace