Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Earl playboyem


ikona
Spooner
amazonearl
Hvězda komedie Jmenuji se Earl přichází s dalším potenciálním hitem. 

Herecký sympaťák Jason Lee to nemá zrovna jednoduché. Dlouhá léta platil “jen“ za věrného parťáka Kevina Smithe, jenž dlouho čekal na svou chvíli slávy. A ta přišla v podobě povedené buranské řachandy Jmenuji se Earl, jež neustále rotuje i na českých stanicích, a zapsala jeho ksicht do divácké paměti. Jenže od konce odpočinkového hitu uplynulo již dlouhých pět let a Leeovým jediným výraznějším zářezem bylo účinkování v dětském pekle Alvin a Chipmunkové. Nyní se ale konečně vrací do seriálového rybníčku a navíc v roli, která by mu mohla docela sednout.

Zahraje si totiž v novém sitcomu internetové služby Amazon, Cocked. Novinka bude vyprávět o Richardu Paxsonovi, jenž se svojí typickou americkou rodinkou vrací zpět do rodného zapadákova ve Virginii za svojí ne zrovna normální rodinou. A to se samozřejmě neobejde bez konfliktů a zatopí mu obzvláště jeho bratr Grady, který je tak trochu sukničkář a parchant. Právě tuto roličku si samozřejmě střihne právě pozapomenutý sympaťák. A nutno říct, že by to mohla být role, jež ho vrátí zpět do hereckého sedla. Jeho slušnějšího a spořádanějšího bráchu si pak zahraje Sam Trammell aka barman Sam Merlotte z Pravé krve. O scénář, který na první pohled nezní zrovna dvakrát atraktivně, se pak postará scenárista špičkového dramatu Masters of Sex či nedávné atomové novinky Manhattan, Sam Shaw. Což jsou kousky, co nás docela naplňují nadějí ve slušnou zábavu. Amazon by mohl mít s touhle sympatickou sestavou mít zaděláno na první pořádný komediální zářez. Jason Lee by si navíc další televizní úspěch určitě zasloužil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace