Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Návrat do Banshee


ikona
Spooner
trailery
Drsoň Lucas Hood se vrací v nařachané ukázce. A Strážce pořádku je mu v patách. 

Lucas Hood vs. Raylan Givens. I tak by se dal shrnout dnešní trailerový nášup, jemuž dominují právě tito dva televizní drsňáci. Jo, v lednu bude v bedně opravdu horko. Pokud ale nepatříte mezi fandy obyvatelů Banshee ani špinavého Harlanu, můžete se kouknout na další zajímavé tituly, jež na nás televize chystají na začátek příštího roku. Je zase z čeho vybírat.

Banshee Season 3
Sakra, to je žrádlo! Oblíbený šerif Hood se již na začátku ledna vrátí se svým třetím brutálním zářezem a první upoutávka snad už ani nemohla být říznější. Postavy znovu rozdávají prudké rány, vystřílené nábojnice by nespočítal ani ten nejšikovnější matematik a některé nádherně krvavé záběry si říkají o stylový wallpaper. Vypadá to, že návrat do trošku výstřednějšího zapadákova bude opět stát za to. Výtečná trailerová práce.

Justified Season 6
Srdce mi ovšem radostí zaplesalo i u druhého drsného kousku z amerického buranova. Seriálová štace Timothyho Olyphanta se totiž pomalu ale jistě blíží ke konci a lákání na finálovou řadu by snad ani nemohlo být osudovější. Duel mezi Raylanem a Boydem se totiž evidentně posune do závěrečné fáze a chudinka Ava zůstane zaseknutá přesně mezi nimi. Čeká nás řádně krvavé finále?

Bosch
V lednu se však na obrazovky podívá také pár nadějných kriminálek. Tou první je knižní detektiv Bosch z pera Michaela Connellyho, jehož si vzala pod svá křídla internetová služba Amazon. A už před časem uvedený pilot naznačil, že zde by nás mohla čekat příjemná oldschool záležitost. Nová ukázka tyto dojmy jenom podtrhuje a navíc to vypadá, že se Titus Welliver konečně dočká výrazné hlavní role.

Fortitude
Že jste o téhle detektivce z prostředí arktického městečka do teď neslyšeli? Já popravdě také ne. Dle hodně zajímavého obsazení v čele se Stanley Tuccim, Michaelem “Brumbálem“ Gambonem či Christopherem Ecclestonem by ale tahle krimi z dosti netradičního prostředí mohla stát lednovým černým koněm. Zapisujeme si ji do našeho watchlistu.

Broadchurch Season 2
Se svojí kriminální troškou do mlýna ostatně budou chtít přispět také tvůrci oceňované pecky Broadchurch. Teaser nám však o příběhu či budoucím směřování druhé série neřekne zhola nic kromě lednové premiéry. Snad si David Tennant po zbytečném remaku Gracepoint zase malinko napraví reputaci.

Ascencion
Zajímavou novinku nám pak bude chtít představit také ne dvakrát oblíbená stanice Syfy. Její nový kousek Ascencion nás zavede do prostředí vesmírné stanice, jejímž cílem je najít lidem k životu novou planetu a začít zde rozšiřovat populaci. Tedy dokud se něco ošklivě nezvrtne. Ne, druhý Interstellar opravdu nečekejte. Ve výsledku totiž budeme rádi za to, když dostaneme alespoň trochu kvalitní podívanou.

House of Lies Season 4
Seriál Profesionální lháři nepatří v naší redakci zrovna mezi oblíbené kousky. Ostatně, nelichotivé hodnocení prvních dvou řad myslím mluvím za vše. Diváci kabelovky Showtime si ovšem tuhle poradenskou již celkem oblíbili, Don Cheadle zcela jistě opět vyfasuje nějakou prestižní nominaci a Kristen Bell bude znovu dráždit mužskou fantazii. Fandové tedy budou nejspíš spokojeni.

Shameless Season 5
Na Showtime se ostatně v lednu vrátí také pošahaná rodinka Gallagherových a evidentně bude stále ve skvělé formě. William H. Macy opět hláškuje a přetahuje se s dítětem o nohu, Emmy Rossum je čím dál více sexy a dojde i na řádně nabité bouchačky. Tady je vše, jak má být.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace