Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trable s láskou Daryla Dixona


ikona
Davies182
amcwalkingzivi
Tvůrce Živých mrtvých Robert Kirkman se rozpovídal o sporné sexuální orientaci oblíbené postavy!  

Každou neděli večer se na AMC po premiéře The Walking Dead pravidelně vysílá navazující talk show s výstižným názvem The Talking Dead. V ní si stanice zve do studia nejen herce z populárního seriálu, ale často i momentální režiséry, scénáristy a další tvůrce, aby s nimi zapálený moderátor dopodrobna rozebral uplynulých čtyřicet minut ještě teplé zombie apokalypsy. Čestným hostem pořadu se zde naposledy po závěrečné listopadové epizodě (tedy před dlouhou zimní pauzou) stal sám Robert Kirkman, autor comicsu. O čem byla řeč? Vousatý guru nemrtvých se rozpovídal o Darylu Dixonovi a konečně prozradil, jak je to vlastně s dodnes přísně utajovanou sexuální orientací ostříleného drsňáka. Také jste do teď neměli nejmenší ponětí o tom, že se vůbec mezi fanoušky něco podobného řeší?

"Poměrně nedávno jsem se v odpovědích na dopisy čtenářů v sešitové řadě Živých mrtvých letmo zmínil, že bychom z Daryla Dixona mohli v bedně klidně udělat gaye. Pobouřené a šokující reakce, které tento hloupý vtípek na internetu rozproudil, jsme ovšem ani já, ani nikdo z televizního týmu AMC nečekali. Ne v takovém enormním množství. Návrhem jsem přitom pouze chtěl dát najevo, že bych s poodhalením Dixonovy orientace neměl žádný problém, a stejně tak vstřícné produkční vedení kabelovky. Inu, nakonec ale k ničemu nedošlo. Dovolte mi tedy nyní učinit oficiální prohlášení: Daryl je na ženský. Fakt. Jen to zatím asi nejde moc vidět, protože se často až příliš horlivě věnuje své milované kuši... Ale nebojte. Ve zbývajících osmi epizodách páté sezóny totiž našim charakterům jednoho nového gaye přeci jen přihrajeme. Rickova parta potřebuje vlít novou krev do žil!"

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace