Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Preacher má zelenou


ikona
Spooner
preacher
Kultovní comics definitivně míří na televizní obrazovky. 

Byla to docela dlouhá doba. Už je to totiž rok, co stanice AMC a tvůrčí dvojka Seth Rogen/Evan Goldberg ohlásila své plány na adaptaci jedné z nejvelebenějších comicsových látek, kultovního Preachera. Od té doby bylo však okolo projektu téměř až podezřelé ticho. Ne, že by někomu vadilo, že maximálně brutální a náboženský kontroverzní putování kazatele Jesseho Custera, jeho bývalé přítelkyně Tulip a irského upíra Cassidyho dostává evidentně prvotřídní péči. I přesto mohlo tvůrčí ticho po pěšině některé skalní fandy opět malinko znervóznit.

Nyní se však již na AMC začaly konečně hýbat ledy a stanice si oficiálně objednala natáčení pilotu. Samotná produkce a natáčení se tak může konečně pořádně pohnout dopředu a scénář z pera jednoho z autorů opěvovaného Breaking Bad, Sama Caitlina, tak začne nabývat konkrétní obrysy. Očekávané obsazení hlavní trojice by pak nemělo nechat dlouho čekat. Cesta k samotnému seriálu je samozřejmě ještě daleko a televize může po nepovedeném pilotu seriál ihned zaříznout. S milovanou comicsovou značkou a výtečným tvůrčím zázemím za zády to ale zatím není příliš pravděpodobné.  A kdyby šlo všechno podle plánu, tak se možná této netradiční temné comicsovky dočkáme již příští rok.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace