Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pozůstalí bez pozůstalých


ikona
Davies182
hboleftoverslindelofpozůstalí
Z HBO unikly zajímavé informace o chystaném pokračování The Leftovers. Máme z nich radost?  

Můžeme se nadobro rozloučit s Mapletonem? Z kabelové stáje gigantu HBO začínají pomalu ale jistě prosakovat čerstvé informace o druhé sezóně psychologické špičky The Leftovers, což konečně znamená spoustu nových dohadů nad tím, kam přesně se v létě 2015 (spíše ale o něco později) se seriálem podíváme. Nutno ovšem dodat, že určitou část jeho fanoušků asi následující řádky pořádně nakrknou, vysněné pokračování oblíbené show totiž nabírá (ne)čekaně záludný scénáristický směr.

Takže. Zdá se vám neustále o sprosté kámošce Jill? Těšíte se na dokončení načrtnuté romantické linky se starostkou? Stýská se vám po plešatém lovci psů, zhulených dvojčatech nebo Tomově japonské svěřenkyni? Smůla. Nikdo z vypsaných se na televizní obrazovky nevrátí, Perrotta s Lindelofem se podle všech indicií chystají rebootovat. Noví Pozůstalí se lehce po vzoru Temného případu přestěhují ze zapadlého Mapletonu do odlišné městské lokace, aby nám jako divákům zprostředkovali originální, dosud neviděné následky tragického "Odtržení".

Šokováni či natěšeni? Nebojte, Garveyovic a Nora se vrátí. Z celkem čtrnácti známých postav by se tak za rok do obýváků mohlo s trochou štěstí znovu podívat "pouze" osm z nich, včetně hostujících Liv Tyler (Megan) a Ann Down (Patti), z čehož vyplývá, že v minimálně jednom z obou případů půjde spíše o jakousi vzpomínkovou epizodu. A tvůrci? Ti se dle všeho nechali slyšet, že už se plni nadšení třesou na objevování světa za hranicemi Mapletonu, aby zmapovali další neokoukané lidské příběhy, které dramatický svět Pozůstalých nabízí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace