Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Krypton se blíží


ikona
Spooner
dckrypton
Seriál o Supermanově domovské planetě se přeci jen podívá do bedny. 

Scenárista David S. Goyer to má u studia DC posychrovaný asi ještě na hodně dlouho. Podílel se na Nolanově netopýří trilogii, je podepsaný pod Mužem z oceli, momentálně maká na souboji obou superhrdinů v očekávaném megafláku Batman v Superman: Dawn of Justice a spolupracuje také na televizním Constantinovi. Vyhledávaný autor má u comicsového giganta otevřené dveře s opravdu každým projektem. O jeho seriálovém výletu na Krypton, rodnou planetu samotného Supermana, se pak spekuluje již pár měsíců. Až nyní však tento projekt nabral reálnější, a mnohem hrůznější, obrysy.

Televizní novinka totiž oficiálně dostala zelenou a my tak prozkoumáme známou planetu ještě dávno před narozením Kal-Ela. Hlavní postavou proto bude Clarkův dědeček, jenž nám představí rod El v dobách, kdy byl ponižován a utlačován. To však změní právě hrdinný děd, který dá titulní planetě zmítané bídou novou naději. A určitě dojde i na minulost nějakého toho budoucího záporáka. Prostě Gotham ve vesmírném kabátě. To by ale možná byl ten nejmenší problém. Seriál si totiž objednala čím dál zoufalejší stanice Syfy. Což není pro projekt, jenž bude potřebovat tu nejlepší trikovou a scenáristickou péči, zrovna to nejlepší místo k usídlení. Místo kvalitní podívané dobře si pohrávající se Supermanovým univerzem nás tak nejspíš čeká jen béčko s příšernými triky. Ale třeba Syfy pro jednou přeci jen překvapí a Goyer se svým producentským dohledem zajistí alespoň koukatelnou blbinu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace