Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás návrat Charlie Sheena?


ikona
Spooner
mensheen
Opravdu se slavný průserář vrátí do sitcomu Dva a půl chlapa? 

Hollywoodský průserář Charlie Sheen asi opravdu nemá moc co na práci. Od jeho drogových výlevů a následného vyhazovu ze sitcomu Dva a půl chlapa už uteklo dost seriálových sezón a nedávno to nadobro zabalila také jeho komediální rutina Anger Managment. Když se proto Sheen před pár měsíci rozkecal, že by se rád objevil ve finální sérii Dva a půl chlapa a stylově se tak rozloučil s jeho fanoušky, moc lidí ho asi nebralo moc vážně. Nyní to ale vypadá, že nešlo jen o snahu bývalé hvězdy znovu se zviditelnit a na celém návratu možná opravdu něco bude.

K celé záležitosti se totiž v pořadu slavné bavičky Ellen DeGeneres vyjádřil jeho seriálový nástupce Ashton Kutcher. Na její otázku, zda se v závěrečném díle seriálu můžeme těšit i na návrat Charlieho Harpera, totiž odpověděl dosti vyhýbavě. Řekl, že do natáčení finále je ještě času dost, nástřel příběhu už se k němu ovšem dostal. A s úsměvem poté dodal, že z něj byl lehce zděšený. Poté ještě několika fórky naznačil, že více prozradit opravdu nemůže. I to však internetovým fandům stačilo k opětovnému rozvíření spekulací, zda se populární proutník do domu na pláž ještě jednou vrátí. Dělá si z nás Kutcher srandu, nebo se nechal tvůrce seriálu Chuck Lorre obměkčit a k jistým jednáním opravdu došlo? Na oficiální vyjádření si asi budeme muset ještě nějaký čas počkat. Něco mi ale říká, že v tomhle případě by možná bylo zábavnější sledovat samotné natáčení, než následné seriálové rozloučení.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace