Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou noví Živí mrtví?


ikona
Spooner
amcdeadwalkingzivi
Kam nás zavede další seriál z prostředí oblíbených zombíků? 

Post-apokalyptický velehit Živí mrtví už sice ve své páté sérii pozvolna začíná ztrácet početnou základnu fanoušků, o další série či velký pokles sledovanosti se však stanice AMC ještě nějaký ten rok bát nemusí. Adaptace slavného comicsu zkrátka stále nehorázně zabírá a kabelovka hodlá z úspěchu jednoho z nejúspěšnějších seriálů současnosti těžit, co se dá. O dalším chystaném seriálu z comicsového světa Roberta Kirkmana jsme vás již ostatně párkrát informovali. Tvůrci ovšem bližší informace o své zombie novince drželi dlouho v tajnosti. Fandové seriálu a comicsu se tak mohli jen dohadovat, kam nás Kirkman a spol. zavedou tentokrát. Po informacích a castingových střípcích z posledních týdnů ale máme přece jenom o něco více jasno.

Tvůrci totiž prozatím dostáli svým slibů a projekt s pracovním názvem Cobalt nebude spin-offem, ale rovnou prequelem krvavého hitu. Ten nás tak zavede do Los Angeles na samotný úsvit zombie apokalypsy. Což je etapa, již se Kirkman ve svých černobílých sešitech dosud nevěnoval. Seriál tak má potenciál odhalit nám nová zákoutí a tajemství post-apokalyptického světa, jež mohou dosti překvapit i čtenáře nekonečných předloh. Seriálový origin však nebudeme sledovat z pohledu armády či vědců, jak by si možná někteří z nás přáli, ale zase zcela obyčejných lidí. Již dříve obsazený Cliff Curtis z sci-fi Sunshine si tak zahraje dobráckého učitele Seana Cabreru, který se vždy snaží udělat tu nejlepší možnou věc. Druhou hlavní roli pak bude školní poradkyně Nancy, jež s hlavním hrdinou momentálně randí a má komplikovaný vztah se svými dvěma dětmi. Tu si zahraje v televizi ostřílená Kim Dickens z Fincherovy Zmizelé či Sons of Anarchy. Herecké obsazení se nám tedy začíná plnit celkem slušnými sázkami na jistotu a zasazení do počátků nemrtvé šlamastyky také určitě naláká nejednoho fandu. Samotný popis postav mě ovšem upřímně malinko děsí a docela mě mrzí, že místo armády či vládních činitelů dostaneme nejspíš jen další vztahovou omáčku. Snad nás tedy Robert Kirkman s AMC ještě pořádně překvapí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace