Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Živí mrtví už se blíží

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Mě by spíš zajímalo, koho by holky milovaly a obdivovaly, kdyby se drželi tvůrci komiksu a žádný Daryl by neexistoval...
14940
Mě by spíš zajímalo, koho by holky milovaly a obdivovaly, kdyby se drželi tvůrci komiksu a žádný Daryl by neexistoval...
0 0
reagovat

Thoca

To zhodnocení Daryla je bohužel dost výstižný, nepomáhá tomu ani ten účes "ne, mami, já se nechci ostříhat, to nevadí že vidím jen na jedno oko".
Pořád se ještě dívám, vždycky najednou po těch půl-řadách, ale nevím jak dlouho ještě...
Já chápu že scenáristi nechtějí jen panel po panelu adaptovat komiks, ale když jsou při vlastním psaní tak bezradní, asi by se měli předlohy držet víc.
14936
To zhodnocení Daryla je bohužel dost výstižný, nepomáhá tomu ani ten účes "ne, mami, já se nechci ostříhat, to nevadí že vidím jen na jedno oko". Pořád se ještě dívám, vždycky najednou po těch půl-řadách, ale nevím jak dlouho ještě... Já chápu že scenáristi nechtějí jen panel po panelu adaptovat komiks, ale když jsou při vlastním psaní tak bezradní, asi by se měli předlohy držet víc.
Thoca
0 0
reagovat
No, tak jsem zjistil, ze jmenem dokazu vyjmenovat tak asi 4 postavy z tech fotek :D takze asi moc fanda nebudu :D
No, kazdopadne bych byl rad, kdyby se uz konecne Daryl prestal tvarit jako nasranej pubertak, co si mysli, ze mu nikdo nesaha ani po kotniky (ano jako Corel, Coral, Carl nebo jak se jmenuje) a konecne tak zacal i hrat. A to sami Michonne. Tyhle 2 postavy me v serialu serou asi nejvic, protoze nejsou nijak vyuzity.
14934
No, tak jsem zjistil, ze jmenem dokazu vyjmenovat tak asi 4 postavy z tech fotek :D takze asi moc fanda nebudu :D No, kazdopadne bych byl rad, kdyby se uz konecne Daryl prestal tvarit jako nasranej pubertak, co si mysli, ze mu nikdo nesaha ani po kotniky (ano jako Corel, Coral, Carl nebo jak se jmenuje) a konecne tak zacal i hrat. A to sami Michonne. Tyhle 2 postavy me v serialu serou asi nejvic, protoze nejsou nijak vyuzity.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se