Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Constantinem?


ikona
Spooner
constantine
Dočká se comicsový lovec démonů vytoužené druhé série? 

Televizní Constantine patřil mezi očekávané comicsové novinky loňského roku. Na rozdíl od superúspěšného Flashe a populárního Gothamu si ovšem své diváky hledal jen těžko. Místo stylové temné podívané nám totiž stanice NBC naservírovala spíše veskrze průměrnou duchařinu s nudnými epizodními případy a hrdinou, jehož chování si scenáristé měnili, jak se jim zrovna hodilo. Sledovanost pak klesala každým dílem a vypadalo, že slavný lovec démonů se své druhé řady nedočká.

Jenže seriál si svou věrnou comicsovou základnu přeci jen našel a hlavouni z NBC to s adaptací Hellblazera vzdát nechtějí. Momentálně proto přemýšlí nad způsobem, jak dát Johnovi ještě jednu šanci. Spekuluje se tedy, že by byl seriál přesunut na kabelovou akvizici NBC, béčkové Syfy. To ostatně již nedávno vysílalo maratón seriálu, jenž zde slavil slušný úspěch. Tvůrčí tým i herecké obsazení by pak samozřejmě zůstalo při starém a jediné, co by se změnilo, by byl překvapivě název. Ten by se z Constantinea přejmenoval na původního Hellblazera, což je vzhledem k zajeté značce trošku nečekaný krok. Přechod na kabelovku by nicméně tvůrcům dovolil přepnout na malinko temnější notu a naplno se odpoutat od nudných epizodních zápletek. A ani ta malá sledovanost by je pak nemusela moc trápit. Uvidíme tedy, jak to celé dopadne. Producenti z NBC to však prý myslí s přesunem démonického kousku vážně a pro fanoušky je to zřejmě jediná možnost, jak vidět drsného hláškaře znovu v akci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace