Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po zombících přijdou démoni


ikona
Spooner
amcdeadoutcastwalkingzivi
Jaký nový kousek si pro nás chystá tvůrce megahitu Živí mrtví? 

Málokterý comicsový guru má v současnosti takovou pohodu jako Robert Kirkman. Své papírové zombie dítko Źiví mrtví může prakticky natahovat donekonečna a jeho megaúspěšná seriálová adaptace tu s námi taky ještě pár let pobude. Kirkman ovšem nezahálí a kromě plánovaného nemrtvého spin-offu s asi nejpitomějším názvem poslední dekády, Fear The Walking Dead, pro nás chystá další televizní kousek. A opět bude nepřekvapivě podle jeho předlohy.

Stanice Cinemax totiž dala zelenou adaptaci jeho nové comicsové série Outcast, v níž se opěvovaný tvůrce přesunul od žroutů lidských vnitřností k démonům. V seriálu tak budeme sledovat příběh Kylea Barnese, jenž byl jako malý sám posednut ďáblem. Nyní se nachází na spirituální cestě a společně s reverendem Andersonem se snaží najít odpovědi ke svému ďábelskému stavu a vrátit se zpátky k normálnímu životu. To, co najde, však může výrazně ohrozit osud celého světa. Ani tentokrát pro nás Kirkman zkrátka nechystá žádnou veselou taškařici, ale řádně temnou podívanou. Hlavní role se pak ujme Patrick Fugit, jehož si můžete pamatovat jako malého klučinu z hudebního kousku Na pokraji slávy či jako detektiva ze Zmizelé. Režie pilotu se pak ujal čím dál zajímavější Adam Wingard, režisér žánrových chuťovek The Guest a You´re the Next. Právě jeho výtečný pilot je pak podle zákulisní šeptandy hlavním důvodem, proč dostala novinka zelenou pro celou řadu. Karty pro hutnou atmosférickou pecku jsou rozdány více než solidně. Cinemax navíc díky čím dál lepšímu Banshee, mistrovskému Knicku či akčnímu Protiúderu potvrzuje, že nezajímavé projekty si zde jen tak nevybírají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace