Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Coulson se vrací


ikona
Spooner
trailery
Co nás čeká v jarní porci Agents of SHIELD? A jaké novinky chystá Netflix? 

Televizní mid-season je v plném proudu a díky návratu Saula Goodmana už jsme se v ní dost možná dočkali i první letošní seriálové události. Hodně zajímavých kousků se však na nás chystá i v následujících týdnech a minimálně nabídce webového Netflixu by měl nejspíš opět věnovat pozornost nejeden seriálový fajnšmekr. Máme se tedy podle nejnovějších trailerů v nadcházejících měsících na co těšit?

Agents of SHIELD Season 2
Podceňovaná a pro některé už zcela odepsaná comicsovka Agents of SHIELD se v druhé sérii již definitivně změnila v zábavnou podívanou, již začala čím dál více těšit comicsové fandy a slušně rozvíjet zápletky z nastoleného univerza. Kromě očekávaného duelu Coulsonovy party s Hydrou se nám tu tak začíná rýsovat televizní prequel k samotným filmovým Inhumans, v němž se začíná vyskytovat čím dál více charakterů z marvelovských sešitů. Promo na očekávanou druhou polovinu toho bohužel moc nenabídne. Pár obrázku na měnící se Skye a vždy akční Bobbi Morse ovšem jako lákadlo bohatě postačí.

Bloodline
Se slušnou porcí novinek pak na jaře přichází také internetový Netflix. Kromě několikrát propíraného Daredevila to pak bude hlavně hutné drama Bloodline vyprávějící o početné rodince, jejíž život se radikálně promění po návratu problémového člena rodiny. Upoutávka sice nijak extra nestrhne, prověření televizní tvůrci a hlavně solidní herecká sestava v čele s Kylem Chandlerem a Samem Shepardem dává tušit, že zde by nás scenáristicky nezvládnutá nuda čekat neměla.

Unbreakable Kimmy Schmidt
To s druhým přírůstkem od Netflixu to je malinko složitější. Nový komediální přírůstek o dívce, jež utekla ze spárů podivné sekty a rozhodne se v New Yorku začít nový život, to měl při své produkci hodně těžké. Několikrát se změnil název a původní majitel práv, stanice NBC tak dlouho oddalovala premiéru, až novinku nakonec prodala internetovému gigantovi. Což je v tomto případě spíše známka kvality, jelikož NBC je svým špatným vkusem za poslední léta téměř pověstná. Projekt mají navíc na starosti tvůrci oblíbeného 30 Rock v čele s Tinou Fey. Netflix by tak mohl protentokrát zabodovat i na komediálním poli.

American Crime
S dosti ambiciózním zářezem však za pár týdnů přijde také ABC. Jejich kriminální kousek nám nabídne osudy několika rozdílných lidí a vyšetřování, které se dotýká citlivé rasové otázky. Televize se snaží novinku propagovat jako událost jara a našlapané ochutnávky diváckou zvědavost jenom prohlubují. Snad toho ve výsledku nebude jen utahaná detektivní nuda.

Odyssey
Na nadějný napínák se ostatně snaží lákat i vysmívaná NBC. Její novinka Odyssey nám nabídne příběh několika postav, obzvláště hrdinné vojandy, které byly zapleteni do mezinárodní vojenské konspirace. V hlavní roli se pak předvede Anna “Bathory“ Friel a Adewale Akinnuoye-Agbaje aka pan Eko ze Ztracených. Upoutávce se pak obstojně daří lákat na klon megaúspěšného Homelandu. Stanice už má ale tak pošramocenou reputaci, že v podobně vydařený výsledek věří asi málokdo.

The Messengers
Další laciný sci-fi kousek nám pak naservíruje teen stanice CW. The Messengers budou vyprávět o skupině lidí, jejichž život se radikálně změní po pádu záhadného vesmírného objektu na Zemi. Navíc zjišťují, že mohou jako jediní zabránit blížícímu zániku lidstva, nebo ho naopak způsobit. Po prvním, až příliš dlouhém, traileru to ovšem dvakrát zajímavě nevypadá.

Heroes: Reborn
Jak natočit teaser k seriálovému návratu léta, když zatím nemáte čím nalákat, ale zkrátka potřebujete něčím natáhnout reklamu u Super Bowlu? Zkrátka postavte před kamerou jediné dva herce, jež máte obsazené a nechte k tomu hrát známou melodii, určitě to bude fungovat. Vlastně počkat… ne, nebude.

Silicon Valley Season 2
Počítačoví magoři ze Sillicon Valley si v minulé sezóně vysloužili celkem solidní reputaci. Seriál se stal navíc jedním z nejúspěšnějších komediálních kousků HBO posledních let a došel si i pro nějakou tu prestižní nominaci. Není tedy divu, že i podruhé budou tvůrci spoléhat na osvědčený styl a hláškujícího T. J. Millera. A nejspíš to bude zase fungovat.

The Following Season 3
Už mi toho Kevina Bacona začíná být skoro až líto. Když před dvěma lety začínala temnotu slibující kriminálka The Following, všichni se těšili na řádně hutnou krimi podívanou. Jenže stačilo několik epizod se stupidním scénářem a šestákovými zvraty a všem bylo jasné, že zde se spíš kuchtí nechtěná parodie. Na třetí sérii se tak už těší snad jen ti největší masochisti a ani řemeslně fajn ukázky či nové směřování příběhu v čele s novým záporákem s ksichtem Michael Ealyho (Almost Human) na tom nejspíš nic nezmění.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace