Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Policajti a hasiči fasují kolegy


ikona
Spooner
chicago
Oblíbení borci z Chicaga dostanou další spin-off. A s nimi i zombie posilu. 

Stanice NBC v posledních letech nenabízí zrovna příliš jistot, na něž by se mohla spolehnout i v časech jinak dosti bídné sledovanosti. Hasiči z Chicago Fire a drsní poliši z Chicago PD ovšem mezi jejich stálice rozhodně patří. Seriáloví hasiči hned od první sezóny lákali hlavně adrenalinovými sekvencemi, a i když kvalita dle některých fanoušků již mírně kolísá, svůj ratingový standard si drží i ve třetí sérii. To samé se dá říci i policejním spin-offu, jenž si zvládnul vybojovat televizní místečko i vzhledem k tvrdé konkurenci. Bylo tedy vlastně jen otázkou času, než NBC sáhne po dalším seriálovém bratříčkovi a doplní tak svůj rybníček o všechny chicagské složky.

Do bedny tak nepřekvapivě zavítají také záchranáři v novince Chicago Med. Ta by nás měla logicky zavést na místní pohotovost, v níž se budou řešit ty nejvážnější případy. Hlavní roli si pak mezí bílými plášti zahraje v bedně ostřílená Laurie Holden aka ne příliš populární Andrea z Živých mrtvých. Jedna otravná role však kariéru nedělá a tahle herečka už párkrát ukázala, že jako jedna z hlavních tváří seriálu by obstála bez problémů. Bravurní a nebojácnou doktorku Hannah Tramble s komplikovanou minulostí (jak originální, že?) bychom jí tak věřit mohli. Mnohem větším otazníkem je to, zda bude mít tahle partička v bílých pláštích ještě vůbec co nabídnout. Doktorských kousků se stále objevuje více, než je potřeba, a samotná NBC už díky The Night Shift jedním lékařským zářezem disponuje. Producenti ale uměli svou chicagskou značku vždycky správně prodat. Třeba si tedy na podzim připíší záchranářský hattrick.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace