Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Volejte Saulovi: S01E04

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
Priznávam, že som mal z tohto seriálu trochu obavy, ale už po pilote som vedel, že to bude pecka a čakanie na ďalší diel je pre mňa sakra ťažké...Páči sa mi to ešte viac, než Breaking Bad.
15166
Priznávam, že som mal z tohto seriálu trochu obavy, ale už po pilote som vedel, že to bude pecka a čakanie na ďalší diel je pre mňa sakra ťažké...Páči sa mi to ešte viac, než Breaking Bad.
0 0
reagovat
Přiznejme si, že nebýt BB, nepěly by se až tak oslavné písně na BCS. Seriál sám o sobě, pomineme-li BB, zatím působí jako tuctové dílo pro celou rodinu. Což se samozřejmě může a mělo by postupem času přetransformovat do kvality známé nám z BB. Zatím ale proč hodnotit hned maximálně a být zechcaný z čehokoliv, co Saul udělá? A to je celosvětový fenomén jak se zdá podle imdb. Zatím, ani co se týče konce z každých 4 epizod, nebyl takový, aby se člověk mohl těšit na další díl.
Myslím, že např. hodnocení 73.2 % na serialzone.cz je optimální.
15163
Přiznejme si, že nebýt BB, nepěly by se až tak oslavné písně na BCS. Seriál sám o sobě, pomineme-li BB, zatím působí jako tuctové dílo pro celou rodinu. Což se samozřejmě může a mělo by postupem času přetransformovat do kvality známé nám z BB. Zatím ale proč hodnotit hned maximálně a být zechcaný z čehokoliv, co Saul udělá? A to je celosvětový fenomén jak se zdá podle imdb. Zatím, ani co se týče konce z každých 4 epizod, nebyl takový, aby se člověk mohl těšit na další díl. Myslím, že např. hodnocení 73.2 % na serialzone.cz je optimální.
0 0
reagovat
No nebudeme si nic nalhávat, zatím je to trošku nuda s nesympatickýma postavama. Uvidíme jestli se to ještě nějak rozjede ale na BB to nemá ani náhodou .. ;)
15156
No nebudeme si nic nalhávat, zatím je to trošku nuda s nesympatickýma postavama. Uvidíme jestli se to ještě nějak rozjede ale na BB to nemá ani náhodou .. *;)*
0 0
reagovat
já věřim, že celá dějová linie už na papíře dávno je...ovšem to automaticky neznamená, že bude opět mistrovská...a jestli to někdo takhle vidí, tak pak je na místě mluvit o zaslepenosti...asi jako o zaslepenosti fanoušků Apple, kdy každý z nich dopředu ví, že příští kousek bude mistrovský.....:-¨)

postavy za mne rozhodně srdce, koule i mozek nemají....rozhodně ne ty jmenovaný

a ten můj překlep, kdy jsem omylem napsal, že recenzujete filmy...no všiml jsem si ho...ale schválně jsem si řekl, že už ho opravovat nebudu (jelikož za mnou už byl další komentář) a pak se jen pousměju, jak ho určitě z mýho komentáře vypíchnete...:-)
15155
já věřim, že celá dějová linie už na papíře dávno je...ovšem to automaticky neznamená, že bude opět mistrovská...a jestli to někdo takhle vidí, tak pak je na místě mluvit o zaslepenosti...asi jako o zaslepenosti fanoušků Apple, kdy každý z nich dopředu ví, že příští kousek bude mistrovský.....:-¨) postavy za mne rozhodně srdce, koule i mozek nemají....rozhodně ne ty jmenovaný a ten můj překlep, kdy jsem omylem napsal, že recenzujete filmy...no všiml jsem si ho...ale schválně jsem si řekl, že už ho opravovat nebudu (jelikož za mnou už byl další komentář) a pak se jen pousměju, jak ho určitě z mýho komentáře vypíchnete...:-)
0 0
reagovat

banan75

Co Ti na CSFD zbyva, kdyz zatim neeoperuje s hodnoticim systemem jedn. epizod jako IMDb? Staci do komentare napsat, ze hodnotis pilot a ne cely serial, remcalove ale jsou a budou. A jak jinak tam das lidem najevo, ze ma serial dobrej start (aniz by museli cist komenty bez hvezd)?

Ano, opravdu nepochybuji o tom, ze jednolita dejova stavba BCS vc. finale jiz davno na papire je, a do TV scenaru se vymysli jen omacka, stejne jako tomu bylo u BB. To je tak tezky tomu uverit? Gilligan takto pracuje, proto bylo BB top.

Ciste vec nazoru. Mne teda kazda epizoda utece jak za pet minut, postavy ale rozhodne maji srdce, koule i mozek.

To same s pametihodnymi scenami, to je ve Tvych preferencich. Za me myslim, ze tam urcite jsou.

Tak jesteze nerecenzujeme filmy, ale prevazne serialy, v jejich rybnicku se citime jako rybky ve vode :) a myslim ze muzeme po par dilech rict, ze si BCS zaslouzi kazdyho divaka. Jinak je hrozne moc lidi, co si to setri na maraton.

A s tou babkou a skvrnou: comon, vzdyt presne takove sceny byly trademarkem Breaking Bad, ta zabavne prepalena absurdita z toho tryska do sta metru.
15154
Co Ti na CSFD zbyva, kdyz zatim neeoperuje s hodnoticim systemem jedn. epizod jako IMDb? Staci do komentare napsat, ze hodnotis pilot a ne cely serial, remcalove ale jsou a budou. A jak jinak tam das lidem najevo, ze ma serial dobrej start (aniz by museli cist komenty bez hvezd)? Ano, opravdu nepochybuji o tom, ze jednolita dejova stavba BCS vc. finale jiz davno na papire je, a do TV scenaru se vymysli jen omacka, stejne jako tomu bylo u BB. To je tak tezky tomu uverit? Gilligan takto pracuje, proto bylo BB top. Ciste vec nazoru. Mne teda kazda epizoda utece jak za pet minut, postavy ale rozhodne maji srdce, koule i mozek. To same s pametihodnymi scenami, to je ve Tvych preferencich. Za me myslim, ze tam urcite jsou. Tak jesteze nerecenzujeme filmy, ale prevazne serialy, v jejich rybnicku se citime jako rybky ve vode *:)* a myslim ze muzeme po par dilech rict, ze si BCS zaslouzi kazdyho divaka. Jinak je hrozne moc lidi, co si to setri na maraton. A s tou babkou a skvrnou: comon, vzdyt presne takove sceny byly trademarkem Breaking Bad, ta zabavne prepalena absurdita z toho tryska do sta metru.
banan75
0 0
reagovat
S tím zběsilým tempem má chlapec pravdu. Mně přijdou všechny scény šíleně natahované (opravdu musel ta babička v druhém díle desetkrát sejít dolů odstranit tu skvrnu?) a přijde mi to strašně free, pohodička, nikam se neženeme.
Nejzajímavější postavy jsou ty z BB - Chuck mě tam vyloženě otravuje.
Ale památeční scény to má - video ze soudu a vyřešení zrzků z hlavy dlouho nedostanu.
15152
S tím zběsilým tempem má chlapec pravdu. Mně přijdou všechny scény šíleně natahované (opravdu musel ta babička v druhém díle desetkrát sejít dolů odstranit tu skvrnu?) a přijde mi to strašně free, pohodička, nikam se neženeme. Nejzajímavější postavy jsou ty z BB - Chuck mě tam vyloženě otravuje. Ale památeční scény to má - video ze soudu a vyřešení zrzků z hlavy dlouho nedostanu.
0 0
reagovat
ok, trochu to rozepíšu
na začátek bych napsal, že váš server navštěvuju poslední rok a půl celkem často a už několikrát jsem se dostal díky vašim tipům k seriálům, které bych možná sám ani neobjevil nebo by k tomu došlo až o dost později

a teď k BCS:

na seriálu mi samozřejmě nejvíc vadí ta jeho zaslepená glorifikace...od prvních hodnotitelů a fanoušků BB na CSFD či IMDB mne to tak nějak nepřekvapuje...ale od recenzentů už bych čekal přístup s trochu chladnější hlavou...
Taková malá ukázka z vaší recenze pilotního dílu:
Breaking Bad bylo stvořeno s citem a promyšleno do posledního detailu – žádné zbytečné natahování,
nýbrž jednolitá mistrovská storyline. (souhlas)
Nelze nyní pochybovat o tom, že tomu v Saulově případě bude jinak.

opravdu nelze po jednom jediném dílu pochybovat??...:-)

Jinak sám za sebe v seriálu žádné zběsilé tempo, jak píšete, nevidim. Seriál je dle mne pozvolna plynoucí, s několika dost natahovanými scénami.
Dále nevidím žádné čím dál zajímavější postavy - Chuck, Hamlin, Kim, Nacho??

Stejně tak jsem si v seriálu zatim nevšiml nějaký pamětihodný scény...něco ve stylu nezapomenutelných scén z prvních dvou dílů BB - Walter ujíždějící v karavanu v trenýrkách, problém s rukojmím ve sklepě či humorná scéna s vanou.
Ok, i BB po prvních dvou dílech na další tři, čtyři zvolnilo...ale taky ho ještě tehdá nikdo nevynášel do nebes a nedělal z něj bombu, která nás v budoucnu nemůže zklamat...

Ano, vidím výbornou kameru, kvalitní režii, líbivé obrázky z Albuquerque...ale zatim nevidim příběh, který by mne k obrazovce připoutal a já se nemohl dočkat každýho dalšího dílu.

Domnívám se, že objektivně si seriál zatím zaslouží hodnocení po vzoru CSFD tak někde mezi 70-75 procenty.

A ještě bych si nakonec neodpustil jedno rýpnutí....To že recenzujete filmy na internetovém serveru ještě neznamená, že VÍTE....
15151
ok, trochu to rozepíšu na začátek bych napsal, že váš server navštěvuju poslední rok a půl celkem často a už několikrát jsem se dostal díky vašim tipům k seriálům, které bych možná sám ani neobjevil nebo by k tomu došlo až o dost později a teď k BCS: na seriálu mi samozřejmě nejvíc vadí ta jeho zaslepená glorifikace...od prvních hodnotitelů a fanoušků BB na CSFD či IMDB mne to tak nějak nepřekvapuje...ale od recenzentů už bych čekal přístup s trochu chladnější hlavou... Taková malá ukázka z vaší recenze pilotního dílu: Breaking Bad bylo stvořeno s citem a promyšleno do posledního detailu – žádné zbytečné natahování, nýbrž jednolitá mistrovská storyline. (souhlas) Nelze nyní pochybovat o tom, že tomu v Saulově případě bude jinak. opravdu nelze po jednom jediném dílu pochybovat??...:-) Jinak sám za sebe v seriálu žádné zběsilé tempo, jak píšete, nevidim. Seriál je dle mne pozvolna plynoucí, s několika dost natahovanými scénami. Dále nevidím žádné čím dál zajímavější postavy - Chuck, Hamlin, Kim, Nacho?? Stejně tak jsem si v seriálu zatim nevšiml nějaký pamětihodný scény...něco ve stylu nezapomenutelných scén z prvních dvou dílů BB - Walter ujíždějící v karavanu v trenýrkách, problém s rukojmím ve sklepě či humorná scéna s vanou. Ok, i BB po prvních dvou dílech na další tři, čtyři zvolnilo...ale taky ho ještě tehdá nikdo nevynášel do nebes a nedělal z něj bombu, která nás v budoucnu nemůže zklamat... Ano, vidím výbornou kameru, kvalitní režii, líbivé obrázky z Albuquerque...ale zatim nevidim příběh, který by mne k obrazovce připoutal a já se nemohl dočkat každýho dalšího dílu. Domnívám se, že objektivně si seriál zatím zaslouží hodnocení po vzoru CSFD tak někde mezi 70-75 procenty. A ještě bych si nakonec neodpustil jedno rýpnutí....To že recenzujete filmy na internetovém serveru ještě neznamená, že VÍTE....
0 0
reagovat

banan75

Nemyslíme. My jednoduše v(id)íme, že přehajpovanej neni a je výbornej. Scénář, jednotlivé režie, práce s postavami... všechno na jedničku. Tak se rozepiš, co Ti teda na seriálu vadí, že si nezaslouží samou chválu :)?
15150
Nemyslíme. My jednoduše v(id)íme, že přehajpovanej neni a je výbornej. Scénář, jednotlivé režie, práce s postavami... všechno na jedničku. Tak se rozepiš, co Ti teda na seriálu vadí, že si nezaslouží samou chválu *:)*?
banan75
0 0
reagovat
Ještě ty vidle nevytahujte, vzpomínám si moc dobře na prvních pár dílů Breaking Bad.. tehdy asi těžko někdo tušil, v co ten seriál, ta postava vyroste. U Saula (ačkoliv už víme, co z něj vyroste) mi to přišlo po tom pilotním dílu dost podobné.

Přesně kvůli tomu čekám, až bude venku celá první řada 8) vlastně by mi u BCS vůbec nevadil koncept House of Cards, když nad tím teď tak přemýšlím
15149
Ještě ty vidle nevytahujte, vzpomínám si moc dobře na prvních pár dílů Breaking Bad.. tehdy asi těžko někdo tušil, v co ten seriál, ta postava vyroste. U Saula (ačkoliv už víme, co z něj vyroste) mi to přišlo po tom pilotním dílu dost podobné. Přesně kvůli tomu čekám, až bude venku celá první řada *8)* vlastně by mi u BCS vůbec nevadil koncept House of Cards, když nad tím teď tak přemýšlím
0 0
reagovat
No konecne nekdo! Uz jsem si myslel ze blouznim sam. Musim souhlasit s komentem "banan75", jelikoz Saul pekny, pristredi ktery vsichni dobre zname nas neopousti ani po 4.dile,ale zdaji se mi oslavny reakce na nej prehnany. Reknete mi co strhujiciho a srdcervouciho tam zatim bylo? Taky mi to prijde jako umirnenejsi a tak trochu na zakazku spichnutej serial,alespon podle toho co jsme zatim mohli videt. Drogy z Breaking Bad jsou asi prilis silne.
15148
No konecne nekdo! Uz jsem si myslel ze blouznim sam. Musim souhlasit s komentem "banan75", jelikoz Saul pekny, pristredi ktery vsichni dobre zname nas neopousti ani po 4.dile,ale zdaji se mi oslavny reakce na nej prehnany. Reknete mi co strhujiciho a srdcervouciho tam zatim bylo? Taky mi to prijde jako umirnenejsi a tak trochu na zakazku spichnutej serial,alespon podle toho co jsme zatim mohli videt. Drogy z Breaking Bad jsou asi prilis silne.
0 0
reagovat
chlapi, nemyslíte, že BCS je tak trochu přehajpovanej seriál?....neřikám, že je špatnej, ale dělat z něj bombu může dělat snad jen zaslepenej fanoušek Breaking Bad.....což je samozřejmě top seriál, ale to automaticky neznamená, že cokoliv co následně vyleze z pera jeho tvůrců bude stejná bomba...a možná se o to ani nesnaží...
15147
chlapi, nemyslíte, že BCS je tak trochu přehajpovanej seriál?....neřikám, že je špatnej, ale dělat z něj bombu může dělat snad jen zaslepenej fanoušek Breaking Bad.....což je samozřejmě top seriál, ale to automaticky neznamená, že cokoliv co následně vyleze z pera jeho tvůrců bude stejná bomba...a možná se o to ani nesnaží...
0 0
reagovat
Parádní epizoda, u scény s billboardem sem se řezal celejch pět minut :D. Fakt to má grády a hlavně naprosto jedinečnou breakingbadovskou atmošku :+
15139
Parádní epizoda, u scény s billboardem sem se řezal celejch pět minut *:D*. Fakt to má grády a hlavně naprosto jedinečnou breakingbadovskou atmošku *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se