Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Craig Ferguson se vrací


ikona
Spooner
craig ferguson
Jeden z nejosobitějších televizních moderátorů se vrací do bedny. 

Moderátorů večerních talk show se ve Spojených státech pohybuje dvanáct do tuctu, jen málo z nich má ovšem tak osobitý styl a originální smysl pro humor jako Craig Ferguson. Ale co bych tady pěl ódy, když si u nás rodilý Skot vysloužil díky svým kvalitám i samostatný článek. Se svou legendární  The Late Late Show se však nadobro rozloučil loni v prosinci a mnozí příznivci se i po několika měsících snaží marně zamáčknout slzu. Fanouškové pak poslední měsíce čekali, kde se populární komik, kromě nepříliš populární soutěže Celebrity Name Game, upíchne. A nyní mají konečně jasno. Doufáte, že se Craig vrátí po vzoru Conana O´Briena v další show na některé z kabelovek? Tak to vás bohužel zklamu. Skotský nezmar se totiž naplno vrací ke svým hereckým kořenům.

Zahraje si tedy v chystaném komediálním seriálu The King of 7B. Zde ztvární titulního samotáře, jenž kvůli strachu z otevřených prostor jedenáct let nevyšel ze svého bytu. Tedy až do chvíle než naproti přes ulici neuvidí svou spřízněnou duši. Vypadá to, že svého nezaměnitelného humoru by se Craig nemusel vzdát ani v seriálovém měřítku a rutinní rodinnou řachandu od něj očekávat nemusíme. To ostatně potvrzuje také jméno hlavního tvůrce Bena Kaplina, který má coby producent na triku kultovní The Daily Show Jona Stewarta, neméně politicky rýpavý kousek The Colbert Report, ale také třeba Takovou moderní rodinku. A takový dohled už by měl zajistit kvalitní zábavu. Fakt, že režisér filmů Marley a já či Ďábel nosí Pradu, David Frankel, se ujme pilotu, jen potvrzuje, že Ferguson se zkrátka umí obklopit zajímavými jmény. Snad se mu tedy plnohodnotný návrat do bedny povede na jedničku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace