Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lucifer má tvář


ikona
Spooner
lucifer
Kdo si zahraje netradičního comicsového hrdinu? 

Když stanice FOX před několika měsíci oznámila práce na adaptaci comicsového Lucifera, mnoho diváků si zamlaskalo nad tím, že se po všech těch superhrdinech dočkáme originálnější a netradiční comicsové podívané. Ostatně, když máte k dispozici pána pekel, jehož už nudilo pekelné vládnutí a rozhodl se proto otevřít bar v Los Angeles, tak se drsnější a neotřelý přístup nabízí tak trochu automaticky. Tvůrčí dohled Toma Kapinose, jenž má triku divoké Californication, taky sliboval zajímavé věci. Jenže tím všechny dobré zprávy skončily a televize FOX stačila z fajn nápadu udělat totálně nezajímavý projekt, jemuž by se každý nejraději vyhnul obloukem.

V seriálovém provedení se totiž postava, která se poprvé objevila v Sandmanovi od Neila Gaimana, nevydá mezi lidi otevřít novou putyku, ale pomáhat policistům chytat nejzákeřnější kriminálníky. Ano, slyšíte správně. Málokdo umí vzít svěží a neokoukaný projekt a vykastrovat ho tak pečlivě, jako u FOXů. Místo odvážného dílka tak dostaneme nejspíš všehovšudy rutinní kriminálku, navíc z produkce Jerryho Bruckhemiera. K dokonalému klišé tomu chybí už jen sexy policejní parťačka. A pokud jste nějak naivně doufali, že Kapinos do své novinky opět uloví dalšího charismatického seriálového tahouna, tak vás asi taktéž zklamu. Lucifera si totiž zahraje ne příliš známý Tom Ellis, jehož nedávný televizní kousek Rush byl zrušen po první sezóně. I on proto může nejspíš jenom překvapit. Z nadějného projektu nám tak nejspíš vznikne kousek, na nějž se dost možná co nejdříve zapomene. A nejspíš by to tak bylo nejlepší.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace