Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šílení fanoušci Breaking Bad


ikona
Davies182
amcbreaking
Kde končí hranice? Vince Gilligan hasí požáry po příliš horlivých uctívačích Waltera Whitea!  

Ne, Vince Gilligan vážně není rád za úplně všechny fanoušky jeho oceňovaného seriálového majstrštyku. Čímpak to? Někteří z Heisenbergových ctitelů jsou totiž docela idioti. A chovají se navíc jako prasátka. Pokud jste spolu s několika miliony nadšenců kdysi i vy sledovali parádní Breaking Bad, určitě si ještě pamatujete na dům, ve kterém bydlela Whiteovic famílie. A taky na špičkovou scénu, kdy hodí naštvaný Walter krabici s pizzou na střechu své garáže. Jak se nyní postupně ukázalo, v Albuquerque si nejspíš několik chytrých lidí řeklo, že se vlastně jedná o naprosto super nápad. A rozhodlo se jej tudíž realizovat naživo. Problémy ovšem začaly ve chvíli, kdy vyšlo najevo, že se v onom domě doopravdy bydlí.

Obyvatelka zdejší nemovitosti si prý časem jakž takž zvykla, že její slavný pozemek navštěvují zástupy čumilů. Pro to, aby jí však kdosi neustále házel pizzu na střechu, už ale rozhodně pochopení neměla. A tak zavolala Gilliganovi, který se do nepřemýšlejících fandů pořádně obul. "Není cool ani nic vtipného na tom, když hážete jídlem po domě té paní. To už tu bylo, nejste první, kdo to udělal. A hlavně pro mě nejste žádnými fanoušky, pokud se chováte jako dobytci," řekl Vince v nedávném rozhovoru. Tím ale celá aféra ještě zdaleka nekončí, o incidentu se totiž dozvěděl i rozpálený Jonathan Banks aka drsný Mike Ehrmantraut. Jeho roztomilý vzkaz zní zhruba následovně: "Jak někoho u toho baráku zmerčím, půjdu po vás." Tečka. Výstižné. Paní teď snad už konečně bude mít klid...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace