Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Preacher fasuje svoji lásku


ikona
Spooner
preacher
Kdo si zahraje hlavní ženskou roli v očekávané comicsovce? 

Seriálová adaptace temného comicsu Preacher už se kuchtí docela dlouho a prozatím se jí dostává hodně slušné péče. Velebenou látku o kontroverzním náboženském, a nesmírně brutálním, putování kazatele Jesseho Crustera, jeho drsné bývalé přítelkyně Tulip a kámoše/upíra Cassidyho si totiž celkem překvapivě vzala do parády tvůrčí komediální dvojka Seth Rogen/Evan Goldberg a se scénářem jim pomáhá jeden z tvůrců Breaking Bad, Sam Caitlin. Přidejte si k tomu dohled osvědčené stanice AMC a máte zde sakra hodně důvodů k radosti. A nyní nám konečně začíná nabírat obrysy i samotné obsazení.

Prvním potvrzeným jménem se tedy stává Ruth Negga. Že vám tohle jméno nic neříká? No pokud nejste pravidelnými diváky čím dál lepší comicsárny Agents of SHIELD, tak není divu. Představitelka tamní mrchy Rainy se totiž zatím jinde příliš nepředvedla a může tak vlastně jenom překvapit. Zahraje si totiž samotnou Tulip, kazatelovu bejvalku, jež však stále zůstává jeho osudovou láskou. A tento seriálový ksichtík opravdu není zrovna první volbou, který bych si v této roli dokázal představit a do podoby své papírové předlohy má daleko. To ale ve výsledku zas tolik vadit nemusí. Tvůrci ovšem hned na začátek tasí menší překvapení, z něhož se může vyklubat nečekaný trumf, ale také slušný krok vedle.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace