Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Preachera?


ikona
Spooner
preacher
Očekávaná brutální comicsárná nabírá obsazení. Kdo si možná zahraje nejdrsnější kazatele vůbec? 

Tak už se nám to castingové kolečko začíná pěkně rozjíždět. Dlouhou dobu bylo okolo seriálového Preachera, jedné z nejbrutálnějších comicsových kultovek, zatracené ticho. V posledních týdnech už ovšem začíná tvůrčí dvojice Seth Rogen a Evan Goldberg rozdávat své karty na stůl. Víme tedy, že postavu drsné bývalky hlavního hrdiny, Tulip, si zahraje Ruth Negga z Agents of SHIELD. A nyní už možná známe i zbylé obsazení hlavní trojlístku.

Alespoň o upířím členovi party už to můžeme říct na sto procent. Irského upíra Cassidyho, který doprovází Tulip a svého kámoše Jesse Crustera při krvavé cestě za Bohem, si zahraje britský herec Joseph Gilgun, jehož tvář budou znát hlavně fandové ostrovního kultu Misfits. A nutno říct, že minimálně po vizuální stránce by mohlo jít o slušnou trefu do černého. Mnohem komplikovanější situace je však okolo titulní postavy. Jméno představitele kazatele, do něhož vstoupí nadpřirozená entita, nám sice ještě tvůrci oficiálně nepředstavili, jedna známá tvář k ní má ovšem zatraceně blízko. Ano, asi jste podle obrázku uhádli, že se jedná o malinko přehlíženého sympaťáka Dominica Coopera, jenž by se tak po marvelovském Howardu Starkovi dočkal další výživné comicsové role. A nutno říct, že se jedná o hodně slušnou volbu, díky níž by se mohl Cooper zase jednou pořádně předvést. Uvidíme tedy, zda jednání opravdu klapnou, nebo zda se jedná o pouhé spekulace. Tahle volba by ale vadila asi málokomu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace