Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Huntova nemožná televizní mise


ikona
Davies182
abramsapril
Na obrazovky dorazí sequel nejpopulárnějšího thrilleru současnosti. Čeká nás další seriálová revoluce?  

Taky tomu v redakci ještě pořád tak úplně nevěříme a třeba se Spoonerem včerejší Abramsovo oznámení seklo tak dokonale, že mě raději výjimečně pověřil sepsáním novinky – v té jeho by prý byly samé geekovské výkřiky. Tak to je dobrý, a já se mám jako krotit, hm? Pokusím se. Americkou společnost Bad Robot Productions jistě znají nejen fandové fenomenálních Ztracených, ale i každý, kdo si v kině zašel na nový Star Trek nebo třeba dvě poslední Mission: Impossible. Značku totiž vlastní hollywoodský bůh J.J. Abrams, no a právě z jeho úst jsme se včera dozvěděli poměrně zajímavou věc. Nadšený Džej Džej přes internet komentoval trailer na M:I – Rogue Nation, načež prozradil, jaké má s Huntovým špionážním universem plány do budoucna.

Takže? Přesně tak a hádáte naprosto správně, jsou to plány ryze televizní. Oblíbená thrillerová sága o neohrožených agentech organizace IMF se dočká veskrze seriálového zpracování, a navíc u toho nebudou chybět ani ta nejzářivější tvůrčí jména. Takže v kostce, ať to neprotahujeme: hrdinové Cruise a Pegga (Benji) spolu po Rogue Nation odejdou do filmového důchodu. Ale zabydlí se v bedně! Abrams údajně Cruiseovi (který se seriózním televizním štacím záměrně vyhýbá) doporučil, ať se konečně poohlédne po výdělečné herecké práci také někde jinde, než jen na place celovečeráků. A kdo jiný by mohl seriálovou Mission: Impossible žílu vytěžit důkladněji než právě Tom? Tady se totiž bude hrát o pořádně tučné šeky za epizodu. Je to tam. Modlíme se, aby po téhle robotí nabídce okamžitě skočilo třeba… HBO!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace