Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku To nejdůležitější o X-Files

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek

Vzpomínka na dětství

No já byl vždy velký fanda, vlastně jsem na X-Files vyrůstal a v tv jsem jako kluk vždy viděl jen pár sezon a pak už na přeskáčku díly a tak jsem se v tom taky ztrácel trochu, protože občas dávali nové díly, jindy zase reprízovali staré. No udělal jsem si radost před několika lety, už to bude asi docela dlouho, ten čas hrozně letí a koupil si všechny sezóny na DVD. musím bohužel říci, že mě to docela zklamalo po těch letech. Triky hrozně zestárly, nicméně hlavně jsem to viděl celé a některé díly bylo vůbec těžké dokoukat.

První 2 sezóny by i teď jako horory obstály, byly peckovní a je v nich to nej z Akt X, třetí je ještě ze 3/4 taky výborná, v těch dalších už přibývá nudných dílů, už je třeba jen polovina dobrých a polovina mě nudila a pak už se to bohužel překlápí na druhou stranu, kdy mezi těmi 20 epizodami je člověk rád za 2-3 peckový a 10 koukatelných dejme tomu, zbytek je fakt někdy na vlastní nebezpečí a trpěl jsem u nich a dokoukal je jen se sebezapřením, jen protože jsem velký fanda, asi něco jako u Star Gate, kde taky už nevěděli, co točit. prostě když má seriál 9-10 sezón, tak už tvůrci vyčerpají nápady a začnou vzpomínkové epizody a epizody, co parodují sama sebe, začne se cestovat v čase, prohazovat těla a podobné nesmysly a to já nesnáším.

Ale celkově je to ale asi nejoblíbenější seriál mého dětství a jsem zvědav, co nového vytvoří.

Možná si zatím někde zkusím sehnat seriál Millenium, bylo to podobné a narozdíl od Akt X mi to kromě pár dílů bohužel uniklo.
15405
No já byl vždy velký fanda, vlastně jsem na X-Files vyrůstal a v tv jsem jako kluk vždy viděl jen pár sezon a pak už na přeskáčku díly a tak jsem se v tom taky ztrácel trochu, protože občas dávali nové díly, jindy zase reprízovali staré. No udělal jsem si radost před několika lety, už to bude asi docela dlouho, ten čas hrozně letí a koupil si všechny sezóny na DVD. musím bohužel říci, že mě to docela zklamalo po těch letech. Triky hrozně zestárly, nicméně hlavně jsem to viděl celé a některé díly bylo vůbec těžké dokoukat. První 2 sezóny by i teď jako horory obstály, byly peckovní a je v nich to nej z Akt X, třetí je ještě ze 3/4 taky výborná, v těch dalších už přibývá nudných dílů, už je třeba jen polovina dobrých a polovina mě nudila a pak už se to bohužel překlápí na druhou stranu, kdy mezi těmi 20 epizodami je člověk rád za 2-3 peckový a 10 koukatelných dejme tomu, zbytek je fakt někdy na vlastní nebezpečí a trpěl jsem u nich a dokoukal je jen se sebezapřením, jen protože jsem velký fanda, asi něco jako u Star Gate, kde taky už nevěděli, co točit. prostě když má seriál 9-10 sezón, tak už tvůrci vyčerpají nápady a začnou vzpomínkové epizody a epizody, co parodují sama sebe, začne se cestovat v čase, prohazovat těla a podobné nesmysly a to já nesnáším. Ale celkově je to ale asi nejoblíbenější seriál mého dětství a jsem zvědav, co nového vytvoří. Možná si zatím někde zkusím sehnat seriál Millenium, bylo to podobné a narozdíl od Akt X mi to kromě pár dílů bohužel uniklo.
Vzpomínka na dětství
0 0
reagovat
Ja prave diky te rekapitulaci jednotlivych sezon se konecne odhodlal to hezky nakoukat pekne od zacatku, abych si konecne dal dohromady uceleny obraz o te hlavni zapletce s cernym olejem a mimozemstany. To bylo prave skoro pred 3 lety, kdy clanek vysel. A proto se tesim na novou miniserii. Navic jsem asi jeden z mala, komu se libil i druhy celovecerak.
15402
Ja prave diky te rekapitulaci jednotlivych sezon se konecne odhodlal to hezky nakoukat pekne od zacatku, abych si konecne dal dohromady uceleny obraz o te hlavni zapletce s cernym olejem a mimozemstany. To bylo prave skoro pred 3 lety, kdy clanek vysel. A proto se tesim na novou miniserii. Navic jsem asi jeden z mala, komu se libil i druhy celovecerak.
0 0
reagovat
Super super SUPER !

Ty bláho, ja si vzpomněl akorát na ten článek o nejlepších epkách (The Ice sem viděl už dobře pětkrát) a on ten Davies bude asi opravdu velkej fanda.

Nikdy sem na Akta X nekoukal postupně, vždycky sem vyzobával jenom jednotlivý díly v cz dabingu. No, večer to pročtu a možná zkusím začátek první série.
15398
Super super SUPER ! Ty bláho, ja si vzpomněl akorát na ten článek o nejlepších epkách (The Ice sem viděl už dobře pětkrát) a on ten Davies bude asi opravdu velkej fanda. Nikdy sem na Akta X nekoukal postupně, vždycky sem vyzobával jenom jednotlivý díly v cz dabingu. No, večer to pročtu a možná zkusím začátek první série.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se