Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Barney a pivo


ikona
Spooner
coolhimymvideo
Jak Barney Stinson propagoval slavnou pivní značku. Zadařilo se mu ale vůbec? 

Sakra, ten čas ale letí. Je až téměř k neuvěření, že dnes uplynul již rok od očekávaného závěru sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, jenž dokázal nakrknout pomalu všechny věrné fandy. Cesty ústřední pětice se tak definitivně rozešla a i když většina z nich už stačila malinko zapadnout, komediální oblíbenec Neil Patrick Harris se stále těší slušné pozornosti. Stihnout za jeden rok ztřeštěnou westernovou komedii, oscarový ceremoniál a pro něj dosti neobvyklé kreace ve Zmizelé a American Horror Story, to už je celkem slušné skóre. Nyní se navíc stal i reklamní tváří piva Heineken. V prvním kousku se nám nejdříve snaží nakukat do hlavy, že vám pivní gigant při nespokojenosti jejich moku vrátí peníze.

V té druhé pak tento šílený nápad rozehrává, tentokrát už bez klasického obleku, v rádoby vtipné scénce ze supermarketu. A bohužel to nefunguje tolik, jak by si marketingové oddělení přálo. Bývalý Barney Stinson se ve svém klasickém módu snaží utáhnout, co nejlépe to jde. Když mu ovšem scénář předepisuje hlavně zmatené koukání okolo, tak to jde velmi těžce. Z tohoto materiálu se dalo zkrátka vytřískat daleko více. Díky Neilově účasti by z toho však při troše štěstí virální hit vzniknout mohl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace