Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o sci-fi


ikona
Spooner
gamehrahra o trůnymartin
Tvůrce kultovní knižní fantasy ságy se vrhá na další televizní projekt. 

Se spisovatelem Georgem R. R. Martinem je to holt těžké. Zatímco diváci a producenti od HBO by mu díky úspěchu jeho fantasy hitu Hra o trůny nejraději zulíbali i prsty u nohou, čtenáři jeho macatých bichlí by ho zase nejraději přivázali k židli, aby opěvovanou knižní sérii dopsal dřív, než nadobro zaklepe bačkorama.  Ostatně ve chvíli, kdy seriál ve své páté sérii už v některých linkách s jistotou předhoní svoji adaptaci, už by bylo dopsání závěrečných dvou dílů celkem potřeba. Martin sice kvůli dopsání Vichrů zimy před časem zrušil většinu svých letošních veřejných vystoupení i scenáristickou spolupráci na seriálovém megahitu, i přesto to ale s brzkým vydáním šestého dílu nejspíš nebude tak horké. Oblíbený tvůrce totiž místo toho chystá další televizní projekt.

Společně s osvědčenou HBO kutí dramatickou novinku Captain Cosmos, v níž se po věčných piklích v Západozemí vydá do zcela jiného žánru. Zavítáme tedy na konec čtyřicátých let do života spisovatele sci-fi, jenž se za úsvitu televizní éry odhodlá psát příběhy, jež si nikdo jiný neodváží vymyslet. Nic víc se zatím o chystané novince neví, látka ovšem zní celkem zajímavě a záštita kabelové jedničky by jistou kvalitu zaručit měla. Slavný pisálek by se pak měl na projektu podílet i přes jeho původní nápad hlavně z pozice producenta a psaní scénáře by měl nechat snad na jiných. Dušuje se proto, že i přes svou novou seriálovou štaci bude mít na dopsání Písní ledů a ohně dostatek času a vše půjde podle plánu. Kdo by tu však po všech těch letech věřil, že jo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace