Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Twin Peaks?


ikona
Spooner
twin peaks
Návrat kultovního seriálu postihly velké komplikace. Dočkáme se ho vůbec? 

Když stanice Showtime před půl rokem ohlásila návrat televizní kultovky Městečko Twin Peaks, fanoušci zažívali předčasné Vánoce. Vrátit se měl totiž tvůrce seriálu David Lynch i s celým osvědčeným týmem, v hlavní roli se měl zase objevit Kyle MacLachlan a tvůrci slibovali nejen neopakovatelnou atmosféru původního seriálu, ale hlavně uzavření celého příběhu a zodpovězení známých otázek. Zkrátka fanouškovská pohádka. Jenže to celé znělo nejspíš až příliš hezky a návrat seriálové kultovky se nyní začíná hodně komplikovat.

Od projektu totiž po neshodách a neúspěšném vyjednávání s kabelovkou Showtime odchází ke zděšení všech fanoušků osoba nejpovolanější, David Lynch. Výstřední tvůrce se dle svých slov ani po víc než roce nedokázal s tamními kravaťáky domluvit na detailech smlouvy a ti mu nabízeli mnohem méně peněz, než by na práci na svém televizním dítku potřeboval a očekával. Až čas ukáže, na čí straně byla větší chyba, zda chtěli producenti šetřit, kde se dá, nebo si osobitý tvůrce zkrátka kladl přemrštěné požadavky. Tak jako tak, Lynce už se na scénáři a režii podílet nebude a jeho odchod zatřásl celou produkcí tak razantně, že se na internetu spekulovalo i o zrušení očekávaného seriálu. Showtime se ovšem nakonec rozhodl, že dá legendárnímu městečku ještě šanci a dokáže nám nabídnout klasickou lynchovskou atmosféru i bez samotného Lynche. Otázkou zůstává, zda to bude po této zásadní ztrátě ještě někoho zajímat a Twin Peaks se v následujících dnech nedočká ještě dalšího tvůrčího zemětřesení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace