Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: The Rock králem parketu


ikona
Spooner
coolrockvideo
Co vznikne spojením akčního borce s popovým fenoménem současnosti? 

Jimmy Fallon má za ušima. Oblíbený moderátor nejen, že před rokem úspěšně převzal otěže úspěšné The Tonight Show, ale navíc zde přišel se sérii několika zábavných her, jež se často stávají i úspěšným internetovým hitem. Mezi nejoblíbenější kousky pak patří podařená kravinka Lip Sync Battle, v níž Fallon se svými hosty soutěží v tak trochu netradičním hudebním klání, v němž musí co nejpřesněji a nejzábavněji otvírat pusu do zvolené písničky. A tento zdánlivě pitomý nápad si nyní vysloužil i vlastní pořad, ve kterém budou diváci každý týden sledovat duely mnoha známých tváří. A hned v prvním díle si pro nás tvůrci připravili hodně silný kalibr.

Střetl se zde totiž samotný tvůrce pořadu Jimmy Fallon s akčním vazounem The Rockem, jenž pro pořádnou srandu nikdy nejde příliš daleko  a i tentokrát se docela slušně odvázal. I kvůli tomu bylo o vítězi hudebního klání rozhodnuto celkem rychle. Jimmy Fallon sice jako vždy vsadil na klasiku či nestárnoucí Madonnu. Když si však drsoň Luke Hobbs vezme do parády jeden z největších hitů současnosti od modly teenagerů Taylor Swift a následně vrtí zadkem do rytmu Bee Gees, tak se proti tomu soupeří těžko. The Rock je zkrátka po Bambim stále ve formě. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace